Айгер Инженеринг ООД - Пловдив

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Айгер Инженеринг ООД - Пловдив

Мнение от Port_Royal »

Колеги искам малко информация за тази фирма от Пловдив,ако някой работи или познава хора които работят там,моля да сподели мнение по темата - работна среда,заплащане и отношение на работодателя към подчинените му.Питането ми е свързано с това,че съм поканен на интервю за работа и за това искам малко инфо,за да знам дали си заслужава да ходя,понеже се порових да прочета мнения за фирмата в нета,като има много противоречиви отзиви относно Айгер Инженеринг.
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Айгер Инженеринг ООД - Пловдив

Мнение от katri »

Според мен - не си заслужава.Ако все пак се явиш на интервюто - обещания ще има много, а реалността в последствие ще се окаже съвсем друга.Имформацията ми е от първа ръка.Имам 3 приятели , които са работили за тази фирма и разбира се вече не са там :).Ако си на зор, като временно решение - става.Все пак важно е за каква позиция във фирмата точно кандидатстваш и разбира се кой те праща :)
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Re: Айгер Инженеринг ООД - Пловдив

Мнение от Port_Royal »

Мерси за отговора колега,ще го имам в предвид. :smt023 :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”