Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Живи каракудки - Пловдив?
Модератор: dantho.mihov
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Живи каракудки - Пловдив?
Знам , че имаше някъде във форума такава тема, но не мога да я намеря.Въпроса ми е - къде в Пловдив продават в момента живи каракудки за стръв за щука?
Трябват ми 5-7см. живи рибки, а не дребосъци за костур.Обърнах наскоро целия град - каракудки намерих само при Румен (в Кичука), но с тях по-скоро може да се лови костур, отколкото щука.Принуждавам се да обикалям сам каналите с телескопчето за да си хвана 3-4 рибки за стръв, а нямам време и нерви за това.
Трябват ми 5-7см. живи рибки, а не дребосъци за костур.Обърнах наскоро целия град - каракудки намерих само при Румен (в Кичука), но с тях по-скоро може да се лови костур, отколкото щука.Принуждавам се да обикалям сам каналите с телескопчето за да си хвана 3-4 рибки за стръв, а нямам време и нерви за това.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Re: Живи каракудки - Пловдив?
Колега,не мога да ти помогна,но много те моля,ако научиш къде в Пловдив има каракудки в момента,да споделиш с нас.
ПП:Къде е тоя Румен в Кичука?
ПП:Къде е тоя Румен в Кичука?

- dimmitov
- ще става разбирач
На бул. Източен като идвате от стадион Ботев, подминавате кръстовището с бул.Мария Луиза , подминавате бензиностанцията на Петрол след входа на гробищата и след 20 метра има едно малко магазинче с малко дворче, там винаги има.Отварят в 6ч сутрин а в събота и неделя мисля че отваряха в 5ч.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Посетих веднага въпросното магазинче.Хората се оказаха отзивчиви и ми избраха исканите от мен каракудки.Определено магазина остава за постоянно в белия списък.
Колега dimmitov , благодаря за бързия и коректен отговор на поставения от мен въпрос.
Колега dimmitov , благодаря за бързия и коректен отговор на поставения от мен въпрос.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- dimmitov
- ще става разбирач
За нищо, радвам се че помогнахkatri написа: Колега dimmitov , благодаря за бързия и коректен отговор на поставения от мен въпрос.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА