Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

какво продават
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
Re: какво продават
трябва да се промени тотално закона или по-точно да се въведат правила за продажба на такива уреди и преспособления ,които могат да доведат до злоупотреби.както при лекарствата има някакъв контрол(не знам колко е ефективен),така и за мрежите и за ел.въдици трябва да се променят правилата и да не могат да се продават свободно.antivik написа:Инкриминиране и пандиз за всякакви такива екземплярии контрол и наказания /яки глоби/ на търговците, де трябва да следят какво и на кого продават, че на мен като дете, едно време за 1 кука за 2 ст. да си купя, ми искаха в магазина да показвам билет, а сега куцо и сакато, къде му падне търгува с такъми
.
докато това стане (ако стане),в тези продажби няма нищо нередно.
ТРЯБВА ЕДНА ПУБЛИЧНА ДИСКУСИЯ ,ЗА ПРОБЛЕМИТЕ С РИБОЛОВА,защото съм обеден ,че някои министри или директори изобщо не са наясно с новите "въведения".ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПРОЖЕКТИРА ЕДНО ТАКОВА ФИЛМЧЕ И ДА ИМ СЕ УПРЕСНЯТ МОЗЪЦИТЕ.
това е много по-гадно и от мрежите,докато при тях рибата има все пак някакъв шанс да се спаси,тука попаднеш ли в обсега ,попадаш и в кепа

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- вече хвърля и на тежко
Re: какво продават
защо не се е.еш в ш.бания задник и да не ми пишеш по тематаboki speca написа:Ми като нямаш много време да седиш на компа седи си на е...ния гъз а не да ми ровиш из продавалника пак щото нямаш време и да ми постваш линкове за това какво се продава там,mishkata_mp написа:boki speca написа:А бе хора това дето го пишете тук ми прилича единствено и само на реклама,кво се правите всички на луди.
Кой не знае откъде да си купи електрошок за риба че да трябва да се дискутира за ен-ти път тая тема.
Да трябва да се забрани и прочие, ама да ми се дават линкове откъде и за колко да си купя уреда си е чиста реклама,щото тоя форум го четат не само примерните момчета.
Двама с по 41 и 60 и няколко си мнения и годзилата и той там че ако някой не знае как се прави го е и онагледил даже.
Колега,аз нямам много свободно време за да седя на компа и да си пиша разни мнения. Пуснал съм темата, защото съм възмутен от това което правят една голяма част от *рибарите*. Няма да се учудя ако и ти си един от тях щом се дразниш от такава тема. Благодаря за спама
пък дали съм от тях да беше попрочел някой от постовете ми,ама забравих че нямаш време.