Турнир "Синеморец фест 2013"

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Турнир "Синеморец фест 2013"

Мнение от diavolo666 »

Привет на всички колеги от южното ни черноморие.Ден-два преди да си трьгна бях сюрпризиран,че на река Велека ще се проведе любителско сьстезтезание,като част от програмата по повод празника на Синеморец.От записали се 30 участника се явихме 20.Както обикновено се получава-вчера е кьлвало,но днес не ще :)Нямаше помен от едрите лупавци,морските кефали.Та спечелих с улов на уклейки и атерини на кьсо,но рибките бяха с размери от 2 до 10 грама :D Големи тупалки морски кефал излезнаха едва в часовете след сьстезанието :( Това като инфо,ще видя,ако мога да кача някоя снимка тия дни.Наслука на всички!
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Аватар
hristo2201
новобранец
новобранец

Re: Турнир "Синеморец фест 2013"

Мнение от hristo2201 »

Чудесно колега! Честито за победата и какво спечели ако не е тайна :) Очакваме снимки от това вълшебно място :)
Рибо-love!
Нито е рак, нито риба, но кълве - що е то?
Отг. охлюв :D
Изображение
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

Купи за победителите,няма финансов стимул,затова и не се явих на състезанието ;;).Догодина ако дават пари съм първа писта хахахаха
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

hristo2201 написа:Чудесно колега! Честито за победата и какво спечели ако не е тайна :) Очакваме снимки от това вълшебно място :)
Благодаря колега!Ами освен купите имаше и предметни награди осигурени от риб. магазин в центъра на Ахтопол,като аз получих болонеза на Аwa Shima,а за разлика от нас пък табладжиите имаха по един плик с ''нещо' вътре :D Ето някоя и друга снимка от престоя ми там Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”