Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Безден и урагана
Безден и урагана
Скъпи приятели, радетели на реболова и безмилостни консуматори на газирани течности, днес е ден за тестове на новата въдица - мач Trabucco Syntium Match Plus 10-30 гр., 4.50 м. Принципно, преди три дни бях на тестове, ама без риба не се брои!
Та, кацнах по ранни петли на гьола, който вече беше окупиран. Това не ме притесни, понеже моето място беше на около 600 м от входа. Една непосилна дистанция за съботния ракиджия, неделя сутрин!
Настаних се, разгънах, премерих около 4 м дълбочина, което ме устройваше. Пострелях царевица и ягождови пелети и зачаках. С нетърпение, да разбера вярно ли бе описанието в сайта - "мощна параболична акция"?
Ваглер 7+3,5 гр Кралусо Про Мач Дарт /не Вейдър/, кука малка, после голяма, основно утежнение на 1 м над вирбела и два дропера. Абе върхарската схема!
Отначало тръгнаха дребни шаранчета, от 200 гр нагоре, ама после се намърдаха и средните размери до към кило!
Тази година май по-дребни са пуснали! Ама аз си знаех - Яно ми каза! Все пак бях дошъл за гъсти и по много!

Имаше и едър бабек

Бебораните

Към 10.30 дойде! Урагана! Вълната беше 20 санта висока.

Това обаче изобщо не ме притесни. Даже бих казах, че адски много ме зарадва - щях да тествам всички такъми в лоши метеорологични условия!
И още нещо - този мач вече сме го играли с Жоро Слайдера преди две години, с една касетка риби!
Веднага свалих тежестите до вирбела и се закотвих. Ваглера има опция за разпъване, и посредством нея регулирах точно колко да се подава. Все пак е 45 см дълъг! Ебаси! И въпреки това, не беше леко, но рибите станаха само едри. Защото не се виждаха кълванетата на дребните!

Какви изводи си направих:
- тази пръчка е безкомпромисна към рибите и вятъра
- отговаря напълно на това, което ми казаха по телефона от магазина
- ваглера се оказа адски стабилен при силният насрещен вятър и много устойчив на висока вълна
И те така, до към 13.30 ч., щото вече...

Айде и скоро па! И се големи! :fish15:
Та, кацнах по ранни петли на гьола, който вече беше окупиран. Това не ме притесни, понеже моето място беше на около 600 м от входа. Една непосилна дистанция за съботния ракиджия, неделя сутрин!

Настаних се, разгънах, премерих около 4 м дълбочина, което ме устройваше. Пострелях царевица и ягождови пелети и зачаках. С нетърпение, да разбера вярно ли бе описанието в сайта - "мощна параболична акция"?
Ваглер 7+3,5 гр Кралусо Про Мач Дарт /не Вейдър/, кука малка, после голяма, основно утежнение на 1 м над вирбела и два дропера. Абе върхарската схема!
Отначало тръгнаха дребни шаранчета, от 200 гр нагоре, ама после се намърдаха и средните размери до към кило!

Имаше и едър бабек

Бебораните

Към 10.30 дойде! Урагана! Вълната беше 20 санта висока.

Това обаче изобщо не ме притесни. Даже бих казах, че адски много ме зарадва - щях да тествам всички такъми в лоши метеорологични условия!
И още нещо - този мач вече сме го играли с Жоро Слайдера преди две години, с една касетка риби!

Веднага свалих тежестите до вирбела и се закотвих. Ваглера има опция за разпъване, и посредством нея регулирах точно колко да се подава. Все пак е 45 см дълъг! Ебаси! И въпреки това, не беше леко, но рибите станаха само едри. Защото не се виждаха кълванетата на дребните!

Какви изводи си направих:
- тази пръчка е безкомпромисна към рибите и вятъра
- отговаря напълно на това, което ми казаха по телефона от магазина
- ваглера се оказа адски стабилен при силният насрещен вятър и много устойчив на висока вълна
И те така, до към 13.30 ч., щото вече...

Айде и скоро па! И се големи! :fish15:
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Re: Безден и урагана

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- indalo
- фен клуб-скобар
Коце, бате, като ти гуедам погледа, май не само от ветъро е причина
та.
Иначе, привлекателен разказ с лек размисъл от моя страна. Дали да си продавам фидеро и да си купа такъв мач и ваглер, или само да си купя такъв мач и ваглер.
. Че го мислим, некак си. Би ли ме ориентирал ценово как стоят нещата. Та тъй.

Иначе, привлекателен разказ с лек размисъл от моя страна. Дали да си продавам фидеро и да си купа такъв мач и ваглер, или само да си купя такъв мач и ваглер.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- М. Сталев
- разбира нещата
Коце железен си брато
))

-
- сериозен играч
- antivik
- кандидат преподавател
Евала Коце, майстор в кухнята и рецептите, майстор и по водоемите. 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Евала, страхотно място и хубав тест. Представям си какво е станало с чадърите на кафето 

ЕМи литнали са ко може да стане .Иначе ако беше взел владе хакерО можеше и да фанете нещо по голямоmitkom написа:Евала, страхотно място и хубав тест. Представям си какво е станало с чадърите на кафето

Намирисва ми на агентура!dido18 написа:ЕМи литнали са ко може да стане .Иначе ако беше взел владе хакерО можеше и да фанете нещо по голямо

- anton jambol
- фен клуб-скобар
Честита придобивка,колега!Коце © написа:.... днес е ден за тестове на новата въдица .....
Пожелавам ти все

П.П. Сега вече русский человек няма никакъв шанс за какъвто и да е реванш!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!