Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Търся прът и мултипликатор за риба Тон
Модератор: sapuna
Търся прът и мултипликатор за риба Тон
Здравейте!!!
търся прът който да издържа горе долу 50кг Тон и мултипликатор от 300 до 500м и здрава корда.Какво ще ми препоръчате.
И кои прътове са по здрави с ролки или с пръстенчета Благодаря предварително и наслука.

И кои прътове са по здрави с ролки или с пръстенчета Благодаря предварително и наслука.
Re: Търся прът и мултипликатор за риба Тон
Колега - като гледам филмчетата по дискавъри сериозно са ти повлияли
Харесва ми ентусиазма ти, но не забравяй че си в БГ и действителността е следната: токаджий, мрежари, и маломерната риба се прибира ! Искам да ти кажа че рибите които ги търсиш е трудно да оцелеят дълго и да достигнат сериозни килограми и размери
И все пак успех 

Той колегата не е казал, че ще лови в България. Като цяло колега, това е най-скъпия вид риболов, но кажи какъв е бюджета. 

бюджета е от 150лв. до 200лв.
- pavre
- вече хвърля и на тежко

Последно промяна от pavre на Пон Сеп 16, 2013 12:52 pm, променено общо 1 път.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Защо да пише глупости човека ? Ето мултито примерно за 65лв - 7000 или 8000 размер -

+ една сомска евтина сопа и е готов да ги лови туните в Гръцко
п.п. Бързате да пишете без да мислите и да сте запознати с пазара на тези стоки
Колко големи туни сте ловили ,че да няма такъм за тях много ми е интересно ? Качете по някоя снимка на ВАША извадена туна да видим колко е голяма и какъв е тоя специален такъм за нея освен влакното и куките , че не се сещам нещо ?

+ една сомска евтина сопа и е готов да ги лови туните в Гръцко

п.п. Бързате да пишете без да мислите и да сте запознати с пазара на тези стоки

Колко големи туни сте ловили ,че да няма такъм за тях много ми е интересно ? Качете по някоя снимка на ВАША извадена туна да видим колко е голяма и какъв е тоя специален такъм за нея освен влакното и куките , че не се сещам нещо ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- 6tukara
- ще става разбирач
Помислил ли си че ти трябва разрешително за риболов в Гърция.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
6tukara написа:Помислил ли си че ти трябва разрешително за риболов в Гърция.
Само не мога да разбера, това какво общо има с въпроса на колегата? И кога въобще е споменавал за Гърция, Турция или Мадагаскар? Това тука стана като развален телефон! Всеки си говори каквото иска.
- 6tukara
- ще става разбирач
В някой от другите му безсмислини теми беше споменал Гърция....
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Човека има единствени 6 мнения и всичките свързани с рибата тон...какво безсмислено има в това - не знам. Ще ходи да лови в Гърция и иска да си купи мулти с въдица за около 200 лв...не е наясно с този вид риболов и пита как точно става. И това ако е безсмислено!?!?!
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
И от кога така. Вече над 2 години ходя за риба в Гърция- както морски така и сладководен риболов и за РИБОЛОВ ОТ БРЕГА РАЗРЕШИТЕЛНО НЕ СА МИ ИСКАЛИ. Единствено са ме предупреждавали ако ловя на забранено място. Полицая дойде и съвсем любезно ме помоли да напусна кея и ми посочи местата на които мога да ловя. Разрешително ти е необходимо за риболов от лодка и не е такъв проблем да се изкара срещу 20 евро за две години(май излиза по-евтино от нашия билет). Лично аз съм влизал един път с лодка без разрешително, исках да си изкарам, но местните казаха че няма смисъл за един път. То човек да не пусне тема за избор на въдици, че веднага ще му кажат че парите са малко. Аз нямам хиляди левове, ма това не ми пречи да си ходя за риба. И на мен като колегата ми предстои закупуване точно на такава въдица, и на мен бюджета ще ми е около 200 лв.6tukara написа:Помислил ли си че ти трябва разрешително за риболов в Гърция.
А каква корда трябва 0.40 , 0.50 или плетена корда коя ще ми препоръчате
Върбанов ще те помоля да ми пратиш линк на този мултипликатор който си посочил (оранжевия)
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Имаш го на лс !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!