Шипоченския залив?

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
forever_2pac
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Шипоченския залив?

Мнение от forever_2pac »

Колеги може ли някой да ми каже как да стигна до там. С мазда 323 съм доста ниска. Последния път бяхме на щъркела с приятелче, но той беше с Паджеро. Моля Ви някой да ми каже как да стигна до там, ако има как да ми отбележете на гугъл мапс ще съм много благодарен.

П.С От София ще пътувам.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Re: Шипоченския залив?

Мнение от Dimy »

Спираш на пътя и носиш катуна 100м ;-)
Аз влизам там с хонда купе.

Шипока- Новоселския е края на язовира като идваш от Ихтиман или началото от Самоков залива е до самия път
Brevering
новобранец
новобранец

Мнение от Brevering »

forever_2pac написа:Колеги може ли някой да ми каже как да стигна до там. С мазда 323 съм доста ниска. Последния път бяхме на щъркела с приятелче, но той беше с Паджеро. Моля Ви някой да ми каже как да стигна до там, ако има как да ми отбележете на гугъл мапс ще съм много благодарен.

П.С От София ще пътувам.
Ето линк от Гугъл Мапс.
http://goo.gl/maps/ugJHF" onclick="window.open(this.href);return false;
По-полечка и слизаш с каквато и да е кола.
П.С. В момента водата ще да е доста по-близо от показаното, снимали са зимъска явно...
Поздрави и успех!
s.garnoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s.garnoev »

Водата и доста висока ,така че бавно ще слезеш.Ако идваш от Ихтиман спираш веднага след заграденото и 20-30 метра пеш сваляш багажа , а колата е на пътя.
Успех.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Миналата седмица се върнах от там. Има места като разгледаш където слизаш до водата с колата, но там е обрасло с водорасли в момента. Ето ти малко снимки от миналата седмица http://nasco2.snimka.bg/daily/isk-r-2013.774596" onclick="window.open(this.href);return false; Мястото е горе доло това от линка на колегата по горе. Багажа се носи 10-тина метра. Ако идваш от Самоков подминаваш първата телена ограда и спираш точно преди втората. Ако идваш от Пловдивската магистрала посока Самоков Минаваш една голяма ламаринена ограда след нея една телена и спираш.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”