Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Пловдив Турнир по риболов Любителски
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- научил се да хвърля
Re: Пловдив Турнир по риболов Любителски
Браво супер състезание е било,съжалявам че не можах да дойда,но друг път,браво и на организаторите,Митак пак си се разписал най-голямата риба 

Здравейте и от мен.Първо искам да благодаря на момчетата които го организираха.Перфектно място за състезание с доста равностойни места.Навсякъде дълбочината беше една и съща което допринесе ра равнопоставеност.Аз имах привилегията да съм тапа и да направя малко по добър риболов от другите.
Отначало стартирах със захранка на 9 метра с целта да ловя бабушки след известно време.Подадох и храна на късото с идеята да ловя отначало някои дребни риби които преиграваха преди началото на състезанието.Така и стана .За съжаление обаче не се задържаха пред мен и бяха много инцидентни.Поради тази причина с малко закъснение от около 1 час и 20 минути влязох на щеката и там с удоволствие констатирах че бабушките са на мястото си и чакат на петното.Имах доста фитки ,което го отдавам на това че рибите пипаха изключително финно и това ме накара да сменя куки и поводи,на няколко пъти.Като стигнах до кука 0.18 и повод 0.8.За съжаление беше късно ,защото хиената Фето беше ги подхванал от самото начало и нямах шанс да го стигна
.Но и 2-ро място си е постижение за човек като мен който отива за 3-ти път да играе на състезание!Благодаря за хубавите емоции .Бяхме малко но всичко беше супер.Ще се опитам да кача и някоя снимка 

- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Имаше ли фидер състезание или се отложи?
нямаше кандидати достатьчно другия път 

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Справили сте се чудесно на тоя водоем,поздравления за победителите 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
Сега и едно само по фидер ако успеем да се организираме хора ще е супер, но няма кандидати нещо