Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Aiko Troutex
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Aiko Troutex
След седмица ще съм горд собственик на въпросната шибучица,варианта TRO 180UL 0,5-5
Основно ще се ползва с дребни воблерчета за каквито дойдат кефалчета.Притесняваме "тест на влакно в либри"-0,5 - 3 Четох по руските форуми че въдичката носи на 4 либрово влакно,някой с практически опит в тая насока?
Ще се радвам и на препоръки за 3 либров монофил или флурокарбон с реални параметри,който може да се намери на пазара у нас.
Поздрави!
Основно ще се ползва с дребни воблерчета за каквито дойдат кефалчета.Притесняваме "тест на влакно в либри"-0,5 - 3 Четох по руските форуми че въдичката носи на 4 либрово влакно,някой с практически опит в тая насока?
Ще се радвам и на препоръки за 3 либров монофил или флурокарбон с реални параметри,който може да се намери на пазара у нас.
Поздрави!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Aiko Troutex
http://spinningfish.bg/catalogue/produc ... -nylon-91m" onclick="window.open(this.href);return false; , най-добрият монофил който лично аз съм срещал , при това не само на нашият пазар , на който го има съвсем от скоро .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- новобранец
Re: Aiko Troutex
Щом колегата Павел Иванов казва така значи наистина е такаПавел Иванов написа:http://spinningfish.bg/catalogue/produc ... -nylon-91m , най-добрият монофил който лично аз съм срещал , при това не само на нашият пазар , на който го има съвсем от скоро .