Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Антон Тонев »

Абе, дайте в Неделя, да идем да фърлим по две въдици, и 1 кило кИфтета на скарата-Ей така, ако е хубаво времето.Хем да убием малко време, хем да хапнем по няколко кИфтета. :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:cry: Кат го гледам вчера какво започна и какво ме зачатка по пътя....бая се чудя какво ли ще е дереджето в събота и неделя....
Инак от тая неделя де мина ми артиса и чръв и захранка, па и малко ракийка ми се мотка в манерчето... :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Аз мисля да се поразходим с жената и малкия малко по Гърция в неделя. Ако нещо се промени ще се обадя
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Петър Недев написа:Аз мисля да се поразходим с жената и малкия малко по Гърция в неделя. Ако нещо се промени ще се обадя
Тонка, давай да се врътнем и ние на таме, сал не знам к`ви докименти трябват за риболовуване у гърецко и де са им местата :lol:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:
Петър Недев написа:Аз мисля да се поразходим с жената и малкия малко по Гърция в неделя. Ако нещо се промени ще се обадя
Тонка, давай да се врътнем и ние на таме, сал не знам к`ви докименти трябват за риболовуване у гърецко и де са им местата :lol:
Он нема да оди за риба.Мили очи на жената ша прави. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

:)) Няма да правя и мили очи даже. Излезе ми работа за неделя. А за гърция никакви документи не трябват(все още).
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:smt017 Туй последното нещо ме съмнява, те гърчолята нема да упущят някоя възможност да оскубят мангизи, нъл все гледат келепира....
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа::smt017 Туй последното нещо ме съмнява, те гърчолята нема да упущят някоя възможност да оскубят мангизи, нъл все гледат келепира....
За Гърция билет и разрешително искат само от лодка,от брега е свободно.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

То туй за морето ясно, мисля и при нас е нещо подобно и има ня`кво ограничение в брой въдици и куки, ама ка стои въпроса със сладководните ряки и гьолове....?
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Забърках една манджа, нещо като качамак:
Готова захранка-Ягода с Коноп,Варен коноп,Яйца,Царевично брашно+лют дип, аналог на HotDemon-a на SBS.
Кажете си мнението.Ще се ползва слепена около оловото.
ПП.Като не искате да ходим на риба, готвя на рибите у нас.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Ще се ползва слепена около оловото.
Това нещо е актуално на дистанции около 20 метра.Отам нататък оловото си отлита безпрепятствено ,а захранката се пръска настрани.Моя съвет е да си направиш топки около оловото и да ги замразиш заедно с оловата във фризера.След това в хладилна чанта няма проблем да си ги транспортираш и да си ги закачаш на момента за по голяма дистанция.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Vesko1 написа:
Това нещо е актуално на дистанции около 20 метра.Отам нататък оловото си отлита безпрепятствено ,а захранката се пръска настрани.Моя съвет е да си направиш топки около оловото и да ги замразиш заедно с оловата във фризера.След това в хладилна чанта няма проблем да си ги транспортираш и да си ги закачаш на момента за по голяма дистанция.
А най-лесният вариант е с ПВА ;)
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

lif3house написа:
Vesko1 написа:
А най-лесният вариант е с ПВА ;)
Направих го една идея по лепкаво.Ще поясня защо.На по малка дълбочина-да речем 2.50м-3.00м, с PVA-то презентацията е перфектна.Но, да речем на дълбочина около 7-10 метра, същата не е толкова прецизна.Както знаете по нашите гьолове вече има много РАК, и това предразполага ползването на т.н. "Бончук".Пускането на "Кладенче", е задължително.С PVA-торбичка, не става просто да я подхвърлиш.Може и да го ползвам да слагам в него стръвтта и малко царевица и да отива по предназначение.Утре ще направя проба с една малко топче, да видим за колко ще се разтвори във водата.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Одеве се върнах от Студения,такова невзимане не е било цяло лято :roll: ни от лодка а за брега да не говоря,седяха като корморани колегите и не мърдаха,как един не се изтърча по целия ръкав на ш. поле,може би от водата че е студена,16 гр. беше и сигурно е от горния дето го пускат,та да знаете ако решите да ходите,не дава на нищо
отгоре на високото една къща с плевня пламнаха като факла и изгоряха за 10 мин. все едно с бензин бяха полети,такова бързо разрастване на огън беше,към кораба да се отива но вдясно към високото беше,и пожарна дойде но всичко изгоря
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Мдаа риболова е много труден и капризен тия дни, миналата седмица бях на траса в края, веднага в ляво от жп моста. С фидера ги търсех, първо с 12ка кука само едно две пипвания, сложих 14ка и отбелязах първите три перки, след това 16ка и леко по-леко тръгна към добър риболов. След 4-5 часа имах около 3-4 кг перки и средни до дребни костури. Обаче много тънко пипат и нещо важно, всичкате сгъвания на върха бяха на близко около 15 метра на по-вътре просто не пипа. На бял кълването е по-бързо, но най-често са по дребни перки и костури, слагаите торния и чакайте по-дъртите перки и чат пат по някой хубав костур.

На моста имаше няколко човека, които пробваха на рибка, но нямаха голям успех иначе се виждаше по брега как костура гони дребните рибки.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”