Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

открадната лодка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- rumen_78
- научил се да хвърля
открадната лодка
София ,люлн .Абсолютно уникална правена с двете ми ръце. Снимката е с лодката, снимки има и в галерията ми . Благодаря за подкрепата . Лодката е от шперплат, с едно ребро по средата, плоскодънна, носът е покрит с две отделни парчета щперплат образуващи триъгълник. Има стечена малко синя боя от канта в/у борда, дълга около 225 см. http://gallery.nariba.com/showgallery.p ... puser=3756
тежко се брате живее сред глупци неразбрани ,душата ми в огън тлее,сърцрто в люти рани....
- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- rumen_78
- научил се да хвърля
re
съхранявах я временно м/у етажите в блока вързана с верига.мина ми през ума че е наблизо , но търсенето ме даде резултат.
тежко се брате живее сред глупци неразбрани ,душата ми в огън тлее,сърцрто в люти рани....
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: re
Разкажи за резултата де?!?!?rumen_78 написа:съхранявах я временно м/у етажите в блока вързана с верига.мина ми през ума че е наблизо , но търсенето ме даде резултат.
Чакай че и аз се обаждам неподготвен, на сричката 'МЕ" коя буква си сбъркал М с Н или Е с И..? За да знаеме да ли да се радваме или не..?

- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: открадната лодка
[
Аз сам от ахтопол имам лодка във Велека а там лятно време има доста софиянци ако се появи разчитаи на мене дори щеси имаш нова котва в лицето на злосторника
Аз сам от ахтопол имам лодка във Велека а там лятно време има доста софиянци ако се появи разчитаи на мене дори щеси имаш нова котва в лицето на злосторника