Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Добра ли е тази макара
Модератор: Paublo_Eskobar
Добра ли е тази макара
Здравеите колеги нов съм тука а и също съм запален рибар та да ви попитам тази макара добра ли е за плувка на река предимно за скубар, питаите ако ви интересува нещо.
Знам че макарата не е нещо коизнае какво но искам по евтина като за начинаещ.
Интересува ме като тегло и размери дали е добра благодаря ви
а споделяите и други отзиви за макарата,и дали тази с заден аванс е по добра от тази с предния?
Знам че макарата не е нещо коизнае какво но искам по евтина като за начинаещ.
Интересува ме като тегло и размери дали е добра благодаря ви
а споделяите и други отзиви за макарата,и дали тази с заден аванс е по добра от тази с предния?
- Прикачени файлове
-
- 32327577_1_585x461.jpg (29.1 KiB) Преглеждано 1936 пъти
-
- новобранец
Re: Добра ли е тази макара
Добра е ,колега..да ловиш успешно с нея скОбар.Само не зная втората шпула откъде е!С нея за скобар ще ти е трудничко..успех!!!
В какъв смисал от каде е втората шпула и защо да ми е трудно за скубар с нея аз мисля да ползвам тази шпула която си е с нея плитката за скубара а втората няма да я ползвам .жоро ценев написа:Добра е ,колега..да ловиш успешно с нея скОбар.Само не зная втората шпула откъде е!С нея за скобар ще ти е трудничко..успех!!!
-
- новобранец
Да де....просто за първи път виждам да се продава макара с различни шпули.Явно има опция да се ползва макарата и за риболов на дъно
Ясно нека се изкаже и друг колега които има преки наблудения
а също така какво ще кажете и за тази 9+1л я дават.
а също така какво ще кажете и за тази 9+1л я дават.
- Прикачени файлове
-
- 28259773_3_800x600.jpg (119.93 KiB) Преглеждано 1760 пъти
-
- ще става разбирач
Колега,не си давай парите за боклуци....евтиното ниско качество много скоро излиза скъпо...Вземи си нещо,което ще ти служи дълго и няма да имаш проблеми...
Риболовът е за удоволствие,а не да се ядосваме с некачествени такъми... 

колега имам една хубава макара с хубава боло. просто искам и една евтина резервна пък колкото служи толкова даите ми препоръка каква макара да си взема до 25-35лв за болонеза 4 метра. не искам да е много бърза нито много бавна благодаря на помогналите ми колеги,пред дилема съм.
-
- вече хвърля и на тежко
http://www.masterfishing.bg/product/79/ ... fd-20.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Малко надвишава бюджета ти,но за парите си е перфектна.
Малко надвишава бюджета ти,но за парите си е перфектна.
Наистина е хубава тази макара, нека някои предложи и друго или да изкаже мнение за тази в първия ми пост .
Или тази долу как ви се вижда кажете нещо конкретно колеги.
Или тази долу как ви се вижда кажете нещо конкретно колеги.
- Прикачени файлове
-
- 26132681_6_585x461.jpg (20.54 KiB) Преглеждано 1648 пъти
-
- 26132681_3_585x461.jpg (25.53 KiB) Преглеждано 1648 пъти
- antivik
- кандидат преподавател
Това макарите и финансите са си строго индивидуални. Така от снимки и от описание трудно ще разбереш. Щом ти трябва макара за мач гледай да е с плитка шпула, да има добри обороти /броя лагери е предимство/, че да не ти се откача ръката от въртене, да няма луфтове, скърцания, тракане и като опция да е лека, но като се има в предвид, че мача седи на стойка, последното може да се пренебрегне.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Макарата е за мач но аз ще я ползвам за плувка и е важно да ми е лека болонезата която ви казах не е 250грама а е 180 сега я претеглих дали размер 20 ще е добър от тези макари които ви показах и по конкретно от тази в последния ми пост? 

Маи никои не е ползвал такива макари а размер 10 дали ще ми е по добър за плувка колеги 240грама е размер 10 от тази дали ще е добре.
- Прикачени файлове
-
- тази е размер 10 по добре ли ще е за плувка за болонезата ми.
- 29655925_1_585x461.jpg (29.43 KiB) Преглеждано 1478 пъти
Тази съм я ползвам и мога да кажа, че е добра за парите си ! http://prodavalnik.com/makara-filstar-e ... -i29806301" onclick="window.open(this.href);return false;