Ryobi sx5?

Модератор: sapuna

toti2001
новобранец
новобранец

Ryobi sx5?

Мнение от toti2001 »

Колеги може би темата не е за тук (ако не е моля да се премести)имам тръпка от едно време,иска ми се да притежавам Ryobi sx5 или 50.Не излиза никъде по риболовните сайтове,не зная и на каква цена са сега.Според мен те и старите Дайви са уникални и вечни.Ако някой знае откъде мога да си купя,или има мнение по въпроса моля да сподели.
Раждаме се уморени и живеем за да си починем !
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Ryobi sx5?

Мнение от Павел Иванов »

Пробвай в Ибейката , там почти всичко се намира - http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40" onclick="window.open(this.href);return false; .
Като цяло зависи за какъв риболов ще го използваш . За "универсална" плувка с телескоп , или варианти на леко дънце и пружина , е незаменима . Виж ако решиш да го ползваш примерно за спининг .......... по-добре не , отживяла си е отдавна времето и просто не става . Голямо тегло , липса на ролка на бигела , кофти обработка на шпулата и пр. я правят неподходяща , особено при наличието на толкова наситен с читави макари пазар . Това е една перфектна макара , която човек като я лъсне да си я сложи за украшение на някой рафт , но макар че е много яка като чарколяк и боди , отдавна си е отживяла времето .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw= ... 5&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
:wink:
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
toti2001
новобранец
новобранец

Мнение от toti2001 »

Павел Иванов написа:Пробвай в Ибейката , там почти всичко се намира - http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40" onclick="window.open(this.href);return false; .
Като цяло зависи за какъв риболов ще го използваш . За "универсална" плувка с телескоп , или варианти на леко дънце и пружина , е незаменима . Виж ако решиш да го ползваш примерно за спининг .......... по-добре не , отживяла си е отдавна времето и просто не става .
За каква плувка и леко дънце бе човече,трябва ми за Дунав,за силови условия.Ако аз не бъркам моделите и обозначенията,мисля че SX 5 и МХ50 са едни от най големите Японски макари на Риоби,по 500гр са и събират0.50 по 150м.Може и да бъркам не споря.Гледал съм ги в Ибея но са предимно Американки и като сложиш пощенските ,не знам дали и мито нямат,отива крайно над 100лв.Вярно чи мерака цена няма ,но питах по скоро за български сайтове,където ще мога да я видя, пипна и да и проверя състоянието.
А иначе може би съм от старата генерация,но старите Риоби,Дайва,Дам и още 2-3 марки мисля че са уникални и вечни,не бих ги заменил с нищо от новите до цена от 300лв,нагоре вече е друга бира.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

toti2001 написа:...За каква плувка и леко дънце бе човече,...
Ти да видиш :lol: Баща ми ползва именно една такава , монтирана на килограмов чешки телескоп донесен му от майка ми в края на седемдесетте , след един воаяж до тогавашна Чехословакия и със задоволствие мори платиките по яз. Искър на плувка :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
toti2001
новобранец
новобранец

Мнение от toti2001 »

Павел Иванов написа:
toti2001 написа:...За каква плувка и леко дънце бе човече,...
Ти да видиш :lol: Баща ми ползва именно една такава , монтирана на килограмов чешки телескоп донесен му от майка ми в края на седемдесетте , след един воаяж до тогавашна Чехословакия и със задоволствие мори платиките по яз. Искър на плувка :lol: :lol: :lol:

Да ти е жив и здрав :D такива сме ние старото поколение :lol: :lol: :lol:традиционалисти,затова и аз си падам по Липно,Джермина и Риоби :lol: :lol: :lol:
Раждаме се уморени и живеем за да си починем !
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Старо , старо , колко да е старо :roll: Като гледам с теб разликата ни не е кой знае колко , докато баща ми е доста напред във времето :wink:

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”