Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

ОЧАКВАН РАЗХОД НА ГОРИВО при тролинг с 25кс 2-тактов?
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: ОЧАКВАН РАЗХОД НА ГОРИВО при тролинг с 25кс 2-тактов?
Няма-няма и някой се изцепи с тая глупост за сметката от 300-те мл/конска сила...
Как ще го разбереш колко конски сили е на "тролинг"... Въпросните милилитри важат само и единствено в нормалният работен диапазон 3000-6000 оборота и при идеално състояние на мотора... На употребяван мотор с 90% вероятност карбураторът, свещите и т.н не са в идеално състояние и разхода става едно голямо Х... Единственият сигурен начин е да се кара и да се засича разход... Останалото е приказки за лека нощ...

- krokibg
- учете се от него
Re: ОЧАКВАН РАЗХОД НА ГОРИВО при тролинг с 25кс 2-тактов?
Отдавна съм го написал но няма кои да чете,всички само умуват Тедо и си плямпат като за световно без да мислят
Еднолитрова бутилка - 2бр пълни с бензин и с дупка за мъркуча.Палите и гас до ламарините като засичате времето на палене и тръгване.После пак така с другата бутилка и тролите докато пак свърши бутилката и засичате.Ако нямат калкулатор,ще им пратя един за да си сметнат разхода на час
П.П Спрете се че хората ще започнат да се питат да не сте завършили ОУ"Стефан Караджа"
Тедо е прав,че всички стари двигатели си горят в пъти повече отколкото са горели като нови

П.П Спрете се че хората ще започнат да се питат да не сте завършили ОУ"Стефан Караджа"

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!