Зарган 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
danielvalev
новобранец
новобранец

Re: Зарган 2013

Мнение от danielvalev »

protest написа:Колеги днес на Юг от Бургас голяма сеч падна 90бр. заргани , като 10-на и повече доста големи тупалки да не казвам бухалки total 5.5кг
Само не мога да разбера на кой му е необходима тази информация - на юг от бургас. Не очаквам инфо точно на кой камък си стоял, но идеята на форума е да си даваме информация къде се въртят пасажите - Созопол, Черноморец, Синеморец и т.н . Бъди здрав и още много пъти по толкова
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

Със снимка или без снимка на такива разкази в казармата им казвахме - Цветна Раздувка - важното е да си вярваш а пък колко пъти и къде си таковал няма значение.
Аватар
Skyline
новобранец
новобранец

Мнение от Skyline »

като пишете така на ЮГ ОТ БУРГАС по добре не пишете изобщо вие не давате инфо а пишете да се похвалите,пишете поне в кой град сте били няма да ви изловим рибата или да ви заемем камъка.
когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата :)
piam70
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от piam70 »

Днес на Маслен нос от 8,30 до13,30ч. - 20бр.зарган.Повечето ги хванах до 10ч.
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Днес на малката Агалина 26 броя като 6 са на жената.Заргана е бая дребен
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Skyline написа:..... или да ви заемем камъка.
Както писа един приятел - застанал един колега до мен с 0,30 влакно и кол за домати 2,7м. и мааа чак кляках да не ме повали :lol: :lol: :lol: :lol:
Те заради това не се казва къде и на кой ъгъл, щото от 04,30 дремал на скалите заедно с моя човек и накрая си тръгнал с 10 заргана, ма не позволил и на другите около него да хващат.
Не се сърдете ми ходете да проверявате всеки камък редовно и в 04,30 да сте на линия, само така може да си намерите "правилния" свободен камък и да имате късмета да уцелите рибата.
Инак риба през двата почивни дни даваше навсякъде на ЮГ от Бургас за тези които знаят за какво са тръгнали :wink:
п.п. Относно 90-те бройки ......... и повече се хваща :wink:
И за да не кажете пак къде - на юг от Царево :lol: :lol: :lol: :lol:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Skyline написа:като пишете така на ЮГ ОТ БУРГАС по добре не пишете изобщо вие не давате инфо а пишете да се похвалите,пишете поне в кой град сте били няма да ви изловим рибата или да ви заемем камъка.

И,като не пише изобщо как вие тарикатите,дето дремете в къщи и чакате някой да напише къде има риба ще разберете,че заргана върви а?ЕСТЕСТВЕНО,че няма да ти каже къде е ловил рибата защото утре ще си там ти заедно с още трима тарикати,като теб.И човека,като няма къде да застане не само няма да му благодариш,че ти е снесъл информация наготово ами и ще му се изрепчиш,че ще ти пречи ако дойде до теб.
Аватар
hamerfall12
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от hamerfall12 »

Всичко е описано надлежно както си му е реда, просто се върнете страница назад, където също така може да видите как изглеждат накуп 570 заргани :)
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Брат ти им скри граматиката бре, хората 90 не са виждали ти цели 570 :lol: :lol: :lol: :lol:
Малко са хората дето бият по 300-400 км да си направят кефа :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
plamenski4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от plamenski4 »

на Тюленово , пет зарганчета !
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

plamenski4 написа:на Тюленово , пет зарганчета !
Това къде беше - на ЮГ от ДУРАНКУЛАК ли?? :D :D :D Ти пък - добави една нула че да стане интересно :wink:
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
BEAR12
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BEAR12 »

Колеги днес бях на НСА в Несебър.Пробвах нов такъм повод с две куки една над друга.На пук на колегите на юг от Бургас ги хващах по два на веднъж,е верно че бяха малко бройки само 7 ама все пак по два се хващаха.:)
emokrastev
новобранец
новобранец

Мнение от emokrastev »

Skyline написа:като пишете така на ЮГ ОТ БУРГАС по добре не пишете изобщо вие не давате инфо а пишете да се похвалите,пишете поне в кой град сте били няма да ви изловим рибата или да ви заемем камъка.
Ти напиши Лозенец и ще видиш как на място за 15-ина човека ще има паркирани 20 коли. Прави са колегите - важна е информацията че дава риба, после тръгваш и я търсиш. За местата тука е писано много, не са тайна.
А иначе риба дава, на въпросната популярна дестинация - в събота от 10.30 до 14.30 - 68 броя /червея свърши :( / , в неделя, зареден с червеи за двудневен риболов и желание да покрия гросмайсторската норма от 100 броя, пак там от зори до 11.00 - 64 броя и след това рибата каза йок, настоявах до 14.00 ама няма.
Аватар
Skyline
новобранец
новобранец

Мнение от Skyline »

zografa написа:

И,като не пише изобщо как вие тарикатите,дето дремете в къщи и чакате някой да напише къде има риба ще разберете,че заргана върви а?ЕСТЕСТВЕНО,че няма да ти каже къде е ловил рибата защото утре ще си там ти заедно с още трима тарикати,като теб.И човека,като няма къде да застане не само няма да му благодариш,че ти е снесъл информация наготово ами и ще му се изрепчиш,че ще ти пречи ако дойде до теб.
Виж какво нито ме знаеш нито ме познаваш че да ме наричаш тарикат,не си дремя в къщи но не съм ходил за риба защото работата ми е такава че три месеца отцъствах от България в събота се прибрах и още не съм ходил и за това не съм и писал,ако теб има кой да те храни и се шляеш цял ден за риба при мен не е така. Виж ми мненията който не са много но пише точно къде съм ходил и какво съм хванал,а на другия ден колко хора ще има там не е важно защото и рибата може да не е там,следващия път не ме наричай тарикат защото ако можеш да четеш аз не съм обидил никой.Поздрави
Аватар
Skyline
новобранец
новобранец

Мнение от Skyline »

emokrastev написа:
Ти напиши Лозенец и ще видиш как на място за 15-ина човека ще има паркирани 20 коли. Прави са колегите - важна е информацията че дава риба, после тръгваш и я търсиш. За местата тука е писано много, не са тайна.
А иначе риба дава, на въпросната популярна дестинация - в събота от 10.30 до 14.30 - 68 броя /червея свърши :( / , в неделя, зареден с червеи за двудневен риболов и желание да покрия гросмайсторската норма от 100 броя, пак там от зори до 11.00 - 64 броя и след това рибата каза йок, настоявах до 14.00 ама няма.
Като има 20 човека какво няма да има място за 21вия ли ?
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”