Yo Zuri Zombie Crank-2

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Yo Zuri Zombie Crank-2

Мнение от ourglory »

Изображение

Имам този воблер от доста време, но го използвах за първи път едва преди седмица.
Мястото беше на язовир Огоста, в района на църквата. Исках да ловя костур (бобой) и реших, че му е дошло времето да го изпробвам при различни проводки и т.н.
Времето не беше за риболов, слънчево, но с много силен вятър. Закачах 3 пъти-линията ми беше издухвана по клоните на изсъхнали, потопени във водата дървета. Хвърлях в голям клечкоряк, Zombie беше подходяща примамка, защото гази на малко повече от половин метър- ако хищника беше спотаен в клечките, ще атакува. Така си предполагах.
За 15-20 минути успях да хвана 1 бобой не повече от 100 грама и за мое учудване 1 клен, малко повече над 30 сантиметра. И двете риби бяха ударили на тройката до лопатката. Проводката е агресивен туй4 с кратки паузи и кратко монотонно обиране на линията.
Ще кача и снимка по- късно.
Примамката е цвят SBS дълга 60 mm
Споделете вашите впе4атления от примамката
Аватар
debeloto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Yo Zuri Zombie Crank-2

Мнение от debeloto »

имах въпросния цвят с още няколко разноцветни, но конкретно SBS е много удачен за бяла риба привечер.
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Винаги съм намирал туиченето на кранкове за странен похват. :D
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

Защо не?
В този случай проработи, в други също е давало резултат.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”