Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от DJONI RINGO »

истинското име е скобар!бойник е прякор :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

Ето и дъжда заваля ,да видиме в каква насока ще промени нещата
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

ivo_stoev написа:Ето и дъжда заваля ,да видиме в каква насока ще промени нещата
Насоката е ясна, случва се всяка годима:Вдига се нивото, температурата на водата рязко пада, хиляди скобари се наблъскват в 30-тина вира.Рибите преминават на червей, а ако ИАРА се скатае, за което всички признаци са налице - направо на "железен червей".Месарите оскотяват, места няма, ако до пролетта оцелеят поне 1/10 от рибите ще е чудо.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

naskobo написа:
Насоката е ясна, случва се всяка годима:Вдига се нивото, температурата на водата рязко пада, хиляди скобари се наблъскват в 30-тина вира.Рибите преминават на червей, а ако ИАРА се скатае, за което всички признаци са налице - направо на "железен червей".Месарите оскотяват, места няма, ако до пролетта оцелеят поне 1/10 от рибите ще е чудо.

Оцеляват много по-малко, даже на някой места направо се обезрибяват, идва времето на виното и сланината, простотията и лакомията. Най ми е било смешно когато някой ме пита на тройки ли ловиш, при условие , че работиш с финес, разгънал си скъпа болонеза, щека или директен и накрая пускаш рибата!
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

naskobo написа:
Наско , човешката простотия край няма - тепърва започват големите безобразия по реката :oops: - някой има ли идея , как може - например редови Риболовец да стане нещатен сътрудник на ИАРА (тоест да има право да упражнява контрол по водоемите) :?:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Аз. Ама на ЛС, ако искаш.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

Вчера към 16 ч стана като боза в райна на първия бараж, иначе излизше мряна на фидера (доката не замъти съвсем де).
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

през другата седмица го дават пак топло .... и пак ще се пръсне рибата ... което е добре че иначе ако я почната от сега ... особено на бело поле от моста ..... като се седа за мин година и направо не мисля да хода там какви 3ки виждах направо котви за кораби :evil: жалко че Белополския шпионин дава информация редовно и постоянно е по реката и тръгне ли рибата веднага керваните са там ..... пак и нагли..... ебаваха ме миналата година че не фащам на бел вика дек си трагнал с тоя бел бе младеж тука иска 3ка и то голема .....
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Кой е Белополския шпионин Киро ли тоя от селото дето виси всеки ден на реката? Те Белополските пратеници не са страшни ще ловят на стръв! Другото е кофти-много е изписано нали уж ги забраниха! Аз ви казах и кюстендилците нещо грам не обикаляха август-предните две години Димитров всеки път идваше и го срещах по ебати местата сега никой-дано не са вдигнали безпомощно ръце! Само да ви обясна ситуацията в Англия каква е при такива нагли с тройки-идват и им нанасят болка с актове от по 10 000 паунда и това първия път-плащането е задължително нема мърдане,нема познати и такива идват байко културно облечени със таблета и така те зашиват ,та на тея шопари свет им се извива! Ако искат да се бият едно телефонче и след 2-3 минути става концерт от полиция с бусове-всичко вътре и по бързата-тука е така а ние сме врабчета рошави при това!

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Кърца къде си бе мой :D Ще има ли пак малко Денс уит ми в 40 санта вода :))))) Поздрави

Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

На тройките са им измислили цаката - режат едното жило и става двойка! :lol:
Ако се появи някой на хоризонта всички спират да ловят докато не го разберат за кво иде!
Аз спирам на Симитли на жп моста с колата, всички се обръщат и мълчат - викам "Кво става пичове, "ловите" ли ги"? И ония си отдъхват и па мятат! На единия куфара отворен - над 30-40 тапи и стотина тройки.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

точно тоя Киро .... 1вия път едвам не го метнах у реката ... после идваше да ми праи моабет а за горските кво ... Д Граховски беше оставил телефона на шефа на ИАРА БЛГ пред 1 месец звънях че имаше 2ма с мрежички на игрището под железница .... ама греда бил в чужбина само така ме фана роуминга :twisted: пък за актовете се сещам имаше неква случка на бобошево мин година некаф получил инфаркт като му треснали 500 кинта акт за маломерни мрени .... ами да не ги е събирал като ми става лошо от актовете ! тая година не съм видел горски да ходи по реката от Благоев надолу ... миналата зима бех през ден я бело поле я минца абе 1път да ме проврат да ми е мирно че си плащам билета ..... всека година се заричам да не плащам и пак си давам 25 лева е така :twisted: а гадовете са почнали да си хранат кокшките с скобар даже пффф.........
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Начи има и други случки зимни по реката.Има една мнооо силна група благоевградчани ловят само на стръв та у тая група има и двама братя мургави /ама пичове/ миналата година беа напрайли тумба лумба на некви тройкари.Като не беха забранили тройките по немаше начин.Са им се праат две три забележки и ако не отбират групата атакува. :axe:
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

малко да сменим темата .... как мислите след тия дъждове ( не че по благоев валя много ) ма щом е замътила рекат как тоза колегата по горе .... ще става ли за риболов понеделник вторник ... треперят ми ръцете вече :D
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

На Невестино е човечеца с инфаркта! Тоя Киро му подарявах преди куки,влакна,давал съм му и пари да пази място от нощес! Ловеше си на фидер и плувка-парашути не знам да е хвърлял,но може и да е почнал!Мен ме е грях да го тормозя него точно!
Последно промяна от DJONI RINGO на Чет Окт 17, 2013 8:40 pm, променено общо 1 път.

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”