Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от pojara28 »

категорично не
те всички са педер.си
и ще се върнат за още
скобара е риба проклета
Изображение
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

[quote="pojara28"]категорично не
те всички са педер.си
и ще се върнат за още[/
:D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

chokoboy написа:
DJONI RINGO написа:Абе не знам -ама имам неблагоразумието
да се познавам с момчета от екип уши нос гърло и по Кюстендил и в Благоевград-мога само да кажа че ако видят сухото за една седмица реката ще светне-това с доброволците пък е супер идея!Искам също да ви кажа,че от железничарите има бивши служители на възраст,които разполагат със лично оръжие! За това трябва да се действа внимателно
АЗ съм убеден че само тва е начина група криминални елементи и бой наред/щото с двоики куки е разрешено и немож го уплаши/ па и има същества дето актовете не ги притесняват,друго си е да го бушонират.А за служителите за жалост има не само бивши,но и настоящи тъпанари дето джасат с тромбетата.
Момчета стига сте се занимавали с дивотии, ами вземете да напишете нещичко по темата. Оставете контролните органи да опитат да си свършат работата. Вместо да събирате наказателни отряди /което е твърде смешно/, имахте на разположение почти една година да си размърдате сивото мозъчно вещество и да внесете предложения за промени в закона за рибарството и аквакултурите. Новият закон хубав или лош вече е факт и в него изрично е упоменато какви са правата и задълженията на риболовците и кой упражнява контрола по изпълнението му.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Veleka написа:
chokoboy написа:
DJONI RINGO написа:Абе не знам -ама имам неблагоразумието
да се познавам с момчета от екип уши нос гърло и по Кюстендил и в Благоевград-мога само да кажа че ако видят сухото за една седмица реката ще светне-това с доброволците пък е супер идея!Искам също да ви кажа,че от железничарите има бивши служители на възраст,които разполагат със лично оръжие! За това трябва да се действа внимателно
АЗ съм убеден че само тва е начина група криминални елементи и бой наред/щото с двоики куки е разрешено и немож го уплаши/ па и има същества дето актовете не ги притесняват,друго си е да го бушонират.А за служителите за жалост има не само бивши,но и настоящи тъпанари дето джасат с тромбетата.
Момчета стига сте се занимавали с дивотии, ами вземете да напишете нещичко по темата. Оставете контролните органи да опитат да си свършат работата. Вместо да събирате наказателни отряди /което е твърде смешно/, имахте на разположение почти една година да си размърдате сивото мозъчно вещество и да внесете предложения за промени в закона за рибарството и аквакултурите. Новият закон хубав или лош вече е факт и в него изрично е упоменато какви са правата и задълженията на риболовците и кой упражнява контрола по изпълнението му.
Точно и ясно го каза колегата.Просто някой хора от тука просто пресилват, че им е кипнало от бракониери ..... ее верно не е красива гледка ама нервите са по важни.Обадете се на горското пък ако доидат дойдат ако не живи и здрави другия път белким дойдат.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

аз мисля обаче, че трябва да пишат по темичката и тея дето се учат-не само да консумират-ние нашите сиви вещества сме ги раздвижили добре 8)
А на колегата с мухите ще му отговоря така-Виждал ли си осеян бряг със живи кървясали риби в агония,без очи,без перки,без кожа как мародерски са захвърляни из зимния пейзаж зад гърбовете на ония които продължават да пият да се радват като диваци и да вадят с тройки черво след черво?много от тука знаят за какво говоря-и да ние сме стигнали до мисли за наказателна акция,защото всичко друго сме изпробвали и не става с добро!ХИЧ НЕ ПРЕСИЛВАМЕ!МОЛЯ КОЛЕГИТЕ ДА ОТГОВОРЯТ ПОДОБАВАЩО въпреки спама-мисля,че темата за Струма не е само до къде е кълвало и кога,така че и това е ,,нещичко по темата,,
Последно промяна от DJONI RINGO на Съб Окт 19, 2013 9:35 pm, променено общо 1 път.

bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

никои ли не ги пробва днеска????
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Винаги бих се включил в каквато и да е анти бракониерска акция ..... просто нема друго решение .... а колкото до темата както каза джони ако учещите се пишат повече ще има и повече диалог .... не че знам всичко но съм чел и практикувал много ..... мисля да атакувам реката тия дни и ще съм благодарен ако някои сподели как е нивото и цвета :drinkers:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

:smt109
prodigy666 написа:Винаги бих се включил в каквато и да е анти бракониерска акция ..... просто нема друго решение .... а колкото до темата както каза джони ако учещите се пишат повече ще има и повече диалог .... не че знам всичко но съм чел и практикувал много ..... мисля да атакувам реката тия дни и ще съм благодарен ако някои сподели как е нивото и цвета :drinkers:
мерси :drinkers:

ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

Току що се прибирам от Бело поле.Като цвят и ниво много добре ,но риболов никакъв.Незнам дали сутрешното земетресение не повлия.Хора идваха и си отиваха като всеки се оплакваше припомняйки си миналите сполу4ливи седмици.Резултата ми беше 2 морунажа и две отка4ени риби и бях от първенците общо взето, не искам да прозву4и нескромно,4е изобщо не е за хвалене .....С Вальо Колев гледахме филма "Спокойни плувки",над мен един от колегите се възмущаваше от прецедента ,4е с такава подготовка няма пипане цял ден.Надявам се да съм бил полезен с инфото.
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

и аз сега се прибрах от Бело поле и при мен така за 4 4аса 2 кълванета единия го усетих за около 2 секунди другия го водих малко повече :Д се тая де а иначе рибата си беше пред нас и скачаха и се белкаха ама не бяха активни
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

и аз сега се прибрах от Бело поле и при мен така за 4 4аса 2 кълванета единия го усетих за около 2 секунди другия го водих малко повече :Д се тая де а иначе рибата си беше пред нас и скачаха и се белкаха ама не бяха активни
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Някакво инфо за Невестино от днес, нивото на реката и как е като цвят дали си заслужава да ходя утре?
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

bounce написа:и аз сега се прибрах от Бело поле и при мен така за 4 4аса 2 кълванета единия го усетих за около 2 секунди другия го водих малко повече :Д се тая де а иначе рибата си беше пред нас и скачаха и се белкаха ама не бяха активни
колега във вира ли в бързото ловихте .... утре съм замислил 1 риболов не на бело поле но с тия температури през деня дето ги дават 25 градуса се чудя къдее да ги търся :D
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Писах преди дни,че има такъв период-поне по некой кефал да се е излъгал,пада шума във водата,може и от земетръса вчера бил е много близо до Благоевград-вдигайте дълбочините задържайте здраво и търсете по некоя мрена ;)Не искат ли и арменския поп да дойде все тая-хвърлял съм в реката скъпи храни на сенсас ,бил съм подготвен като за световно и накрая както каза Иво две три риби и асоле мио :)

bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

колега във вира ли в бързото ловихте .... утре съм замислил 1 риболов не на бело поле но с тия температури през деня дето ги дават 25 градуса се чудя къдее да ги търся :D

когледа ловях точно над стеснението над моста демек у вира :Д но честно казано нагоре след моста имаше бая повече хора :) а там иначе кадето бях аз е плитко около 40 50 см след което става доста по-дълбоко но там в дълбокото не съм работил :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”