Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Блъсково
Модератор: Paublo_Eskobar
- old navy
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
яз.Блъсково
Колеги тази събота смятам да ходя на яз.Блъсково.Моля ако някои има свежо инфо да каже защото се колебая. 

Живеи за удоволствието,защото си се родил от него!
Kогато прочетох за вредата от алкохола,спрях да чета!
Ако се доберете поне до стената ще имате късмет. Иначе стигнете ли на връщане ви е нандолнище така, че няма проблем 
Колкото до рибата....последно ходих преди месец. Излизаха шаранчета горе долу един калибър (близо кило) но пък доста. От време на време на по опитните и подготвените а не такива като мен им биеше и по някой по едър. 3,4,5 кила и т.н. Но накрая все по рядко се показваха. Вече не знам ще бутне ли нещо изобщо. А освен шаран, амур и толстолоб не зная има ли друга риба и ако има каква е. Ако все пак отидеш гледай да можеш да хвърляш много на вътре иначе недей тръгва изобщо.

Колкото до рибата....последно ходих преди месец. Излизаха шаранчета горе долу един калибър (близо кило) но пък доста. От време на време на по опитните и подготвените а не такива като мен им биеше и по някой по едър. 3,4,5 кила и т.н. Но накрая все по рядко се показваха. Вече не знам ще бутне ли нещо изобщо. А освен шаран, амур и толстолоб не зная има ли друга риба и ако има каква е. Ако все пак отидеш гледай да можеш да хвърляш много на вътре иначе недей тръгва изобщо.
- old navy
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега hunt-fish таксата на язовира е 15лв.Температурата на въздуха беше 3-4 градуса,на водата не знам колко е била но за това време уловът си беше доста солиден...Не знам кои ти е разправял че рибата там е натровена,но аз имам приятели които ходят от 3-4 години там и на 90% са се връщали с доста добър улов и никога не са чували такова нещо..

Живеи за удоволствието,защото си се родил от него!
Kолега имам приятели които живеят там и от тях получавам информация. Ходил ли си на водоем след като собственика го изтралил преди това? А как би се почуствал ако трябва да платиш 15лв. за това и да пропътуваш 60 км. Язовира беше затворен близо 2 години. След това го пуснаха за посещения хвашаха се шаранчета по 1-1.5кг. Идваха и момчета състезатели на риболов, но за съжаление тази хубава история приключи много бързо. Дано сега на пролет нещата там да изглеждат по добре.