Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Синият Дунав Оупън - 2013
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Синият Дунав Оупън - 2013
Здравейте Колеги,
Отмина още един невероятен Празник на Спининга - образец за масовост, спортсментство и позитивни емоции! С всяка изминала година спининг турнирът "Синия Дунав Оупън", организиран от Сунай Сабриев, се налага като най-значимото събитие в риболовния спорт. Без интриги, задкулисия и сметки, и тази година се счупиха всички рекорди за участие - участъкът от 4 км едва побра ентусиастите. Риби също се уловиха повече от друг път. И наградите бяха повече - всички деца получиха подаръци, най-възрастния и най-младия участник, мис "Синия Дунав" и класираните до 10-то място бяха наградени.
Но... един може да е победител и тази година неговото име е Стилиян Гергов от Русе/Козлодуй (С.Гергов), който улови две щуки с общо тегло 2080 гр. и получи голямата награда - трофейната шампионска купа и въдица XZOGA Black Mamba.
Втори стана Гочу от Румъния с четири щуки - общо 1985 гр, а трети - колегата Ростислав с щука 1850 гр.

Моето скромно 6-то място постигнах с единствената мерна бяла риба на турнира - 1400 гр, която улових на джиг, като даже Калоянчо ме изпревари с по-тежка щука.
Имах още два здрави удара на джиг, но за жалост нямах късмета да ги реализирам...

Ето и още снимки от събитието:
Щуките на Шампиона

Спайдър Мен

Децата

Щуките на Гочу

Наградите

Мис "Синия Дунав" от Шумен

Всички други снимки от мен - тук:
http://paragon.snimka.bg/fishing/siniya ... 782313.all
Радвам се, че се събрахме пак Приятели!
Поздрави на всички ЖИВИ!!!
Отмина още един невероятен Празник на Спининга - образец за масовост, спортсментство и позитивни емоции! С всяка изминала година спининг турнирът "Синия Дунав Оупън", организиран от Сунай Сабриев, се налага като най-значимото събитие в риболовния спорт. Без интриги, задкулисия и сметки, и тази година се счупиха всички рекорди за участие - участъкът от 4 км едва побра ентусиастите. Риби също се уловиха повече от друг път. И наградите бяха повече - всички деца получиха подаръци, най-възрастния и най-младия участник, мис "Синия Дунав" и класираните до 10-то място бяха наградени.
Но... един може да е победител и тази година неговото име е Стилиян Гергов от Русе/Козлодуй (С.Гергов), който улови две щуки с общо тегло 2080 гр. и получи голямата награда - трофейната шампионска купа и въдица XZOGA Black Mamba.
Втори стана Гочу от Румъния с четири щуки - общо 1985 гр, а трети - колегата Ростислав с щука 1850 гр.

Моето скромно 6-то място постигнах с единствената мерна бяла риба на турнира - 1400 гр, която улових на джиг, като даже Калоянчо ме изпревари с по-тежка щука.

Ето и още снимки от събитието:
Щуките на Шампиона

Спайдър Мен

Децата

Щуките на Гочу

Наградите

Мис "Синия Дунав" от Шумен

Всички други снимки от мен - тук:
http://paragon.snimka.bg/fishing/siniya ... 782313.all
Радвам се, че се събрахме пак Приятели!
Поздрави на всички ЖИВИ!!!

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Re: Синият Дунав Оупън - 2013
Страхотно е било състезанието, мога много да съжалявам, че не успях да дойда. 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
-
- разбира нещата
Страхотно,поздравления за състезанието и за всички призьори!
- monzata
- вече хвърля и на тежко
евала ! Нека има повече такива мероприятия
и по по-малките реки !
и по по-малките реки !
Състезанието наистина беше супер и най-хубавото според мен е, че имаше и доста повече хваната риба от миналата година. Моето мнение, обаче ще е в макло по-друга посока. Не ме разбирайте погрешно, ама искам да питам риторично каква беше тая простотия с мис "Синия дунав"? Каква е логиката да се дава някакъв приз, било то просто статуетка, на база жребий, при положение, че се води състезание? То като ще е така да не се тегят рибите, ами да се бърка само в шапката с имената. Четири записани жени имаше. Моята приятелка беше една от тях и за малко да влезе в топ 10 с распер 43см. Около 100гр беше разликата с десетия. Както и да е викаме си нищо, поне при жените ги разби. Хубаво, ама Сунай извади шапката с имената и противно на всякаква състезателна логика каза "ще ги теглим на жребий". Да е живо и здраво момичето от Шумен, даже щукле казаха, че е извадило 400+ грама, но малко тъпо се получи. Ако няма извадени риби да теглят жребий, но като има риби какъв жребий, какви пет лева. Макло съм афектиран ама още ме държи от вчера. Можете да си представите какъв емоционален обрат претърпя момичето от еофорията от хващането на най-голямата й риба, до разочарованието на нелогично дадената купа мис "Синия дунав".
Живи и здрави да сте и догодина повече риби.
Живи и здрави да сте и догодина повече риби.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
като цяло мадамите и лапетата извадиха повече риби от надъханите рибари с скъпите примамки 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
Късметът е птичка волна, колега и каца на рамото на случаен принципbegleca_sv написа:като цяло мадамите и лапетата извадиха повече риби от надъханите рибари с скъпите примамки

Пък и сигурно ние, надъханите рибари със скъпите примамки, имаме нужда някой да ни приземява периодично

За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Festina lente!
Явно тази година е било доста оспорвано състезанието
Честито на всички влезли в ТОП-а
Страхотна награда е получил шампиона

Честито на всички влезли в ТОП-а

Страхотна награда е получил шампиона