Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въдица за блесна?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Въдица за блесна?
Привет Колеги, четох, четох и реших и аз да попитам, за вашето професионално мнение! Какво мислите за моята нова пръчка, в комплект с по старата ми макара?
BALZER EDITION IM-12 KARTHAGO MINI SPIN, JAPANESE IM-12 DIAMOND CARBON, TITANIUM SIC GUIDES
2.70m, 45cm, 180gr, 5-45gr + SHIMANO EXAGE 4000FC ! Ще ловя щуки тук в Англия! Моля за вашето мнение! Благодаря ви!
BALZER EDITION IM-12 KARTHAGO MINI SPIN, JAPANESE IM-12 DIAMOND CARBON, TITANIUM SIC GUIDES
2.70m, 45cm, 180gr, 5-45gr + SHIMANO EXAGE 4000FC ! Ще ловя щуки тук в Англия! Моля за вашето мнение! Благодаря ви!
Направих си въдицата препоръчана от Павел Иванов и съм много доволен!Вече хванах няколко клена по около половин килограм.Реших да си направя и още една въдица с по-твърда акция.В един магазин ми препоръчаха Формакс Фортис и ми хареса,но реших да се допитам и до вас?
Аз и един приятел си купихме Екусими,обаче аз съм с монофил,а той с плетено влакно.Като хвърли по-силно и на 10-15 метра от блесната се оплита на всяко 2-3 хвърляне.Аз и на абуто и риобито с монофила нямам проблеми.Как да му решим проблема,да не се оплита?Влакното му е за 35 лв.,но не знам какво точно.