Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отново Сутлийка - за кой ли път
- antivik
- кандидат преподавател
Отново Сутлийка - за кой ли път
Отдавна не съм се появявал тъдява, та рекох да спаделя последната си разходка. Бая се чудих къде точно да пусна темата, дали тук или в спинарските раздели, защото е свързана и с едното и с другото. Накрая все пак реших да е тук, но да започна от самото начало.
Погледнато реално историята започна още от зимата, когато си подарих една сопичка за лат спинарене на Серт
. Лятото тръгнах да я пробвам, натоварих багажерията на каяка, ръгнах сопите по места, но не разчетох центъра на тежест, каяка направи кълбо, понатисна сопето и стана каквото можеше да стане. Сертчето даде фира, счупи се от към ръкохватките. После ме отнесоха други занимавки и временно го бях замразил, но сега при келавото време се хванах

и лекинко го отремонтирах

те го и резултата
.
Трябваше проба, та натоварих багажлъка

и рано, рано къде 8-9 се изтърсвам на ряката.

Мятах известно време в този гьол, като смених няколко вида мепсове и воблерчета, но освен едно леко подгонване друго нема. Смених мястото, харесах си едно бързейче по надолу и на втората проводка ме изненада този хубавец

а това е виновницата за успеха

Реших да я пробвам пак на същото място ама ядец - някаква келява закачка и въртушката остана армаган на камъните и водата
.
И понеже ме мързи да пиша повече ви пускам едно кратко филмче от разходката. Приятно гледане
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/RcJjSeMRxN4?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/RcJjSeMRxN4?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Общо взето след първото рибе последваха доста късания. Реших да сложа вместо флуоркарбона брейд, но от него па нема никаква файда. Оставих го, като сложих отпред флуоров повод, но кълванета почти нямаше освен 1-2, които не можах да реализирам. Па и много време ми отне за разлитам изхлузващите се при замятането "бради" и фандъци
. Дали брейда е калпав или макарата....ще го установявам за в бъдеще. 
Погледнато реално историята започна още от зимата, когато си подарих една сопичка за лат спинарене на Серт

и лекинко го отремонтирах

те го и резултата

Трябваше проба, та натоварих багажлъка

и рано, рано къде 8-9 се изтърсвам на ряката.

Мятах известно време в този гьол, като смених няколко вида мепсове и воблерчета, но освен едно леко подгонване друго нема. Смених мястото, харесах си едно бързейче по надолу и на втората проводка ме изненада този хубавец

а това е виновницата за успеха

Реших да я пробвам пак на същото място ама ядец - някаква келява закачка и въртушката остана армаган на камъните и водата

И понеже ме мързи да пиша повече ви пускам едно кратко филмче от разходката. Приятно гледане

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/RcJjSeMRxN4?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/RcJjSeMRxN4?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Общо взето след първото рибе последваха доста късания. Реших да сложа вместо флуоркарбона брейд, но от него па нема никаква файда. Оставих го, като сложих отпред флуоров повод, но кълванета почти нямаше освен 1-2, които не можах да реализирам. Па и много време ми отне за разлитам изхлузващите се при замятането "бради" и фандъци

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
Re: Отново Сутлийка - за кой ли път
Супер излед!!!
и хубав репортаж!!!

-
- ще става разбирач
Останал е някой друг кефал по Върбица!! Добър репортаж!
Христо - наслука на всички
- anton jambol
- фен клуб-скобар
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Красота отвсякъде.
Поздрвления за добре отремонтираната гега,и другият път по-добър баланс.
Приятната разходка,съчетана с практикуването на любимото хоби,през това чудесно есенно време,винаги доставя положителни емоции! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- stefan4etoo
- сериозен играч
Ей уцелил си го музикалния съпровод
Е тва се казва излетче ,сам сред природата.Да вземеш да ме светнеш как става номера с тея клипчета,че да пусна и аз някоя тема че все ме мързи да пиша

- antivik
- кандидат преподавател
Доброто отремонтиране се получи от повечкото заиграване със смолата и шкурката + още 1-2 хитринки, които ми позволиха да избегна навивките от конецКрасимир Атанасов написа:Красота отвсякъде.

- antivik
- кандидат преподавател
Благодарности на всички ви за добрите думи.
Добър репортаж колега.И добър излет! 

Ако има риба и на бастун че се фане.
Чудесен излет!
Само 1 въпросче : Реката не е ли сЮтлийка?
Сомът обича смелите!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво за хубавия риболов.
- antivik
- кандидат преподавател
А че знам лиoldman написа:Чудесен излет!