Челници SILVA - отзиви

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
rockeagle35
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Челници SILVA - отзиви

Мнение от rockeagle35 »

Здрасти, колеги! Някой от вас има ли впечатление от въпросните челници? Става въпрос за серията Siju. Намерих ги на преференциални цени тук в Норвегия и се чудя дали да взема за подаръци(излизат около 35лв.), или да заложа на повечето лумени на Пецл за същата цена? Тук битува мнението, че това е много по-горен клас челник от евтините пецли, но никога не съм ги ползвал. Та някой, ако мнение, ще се радвам да сподели! =)

http://silva.se/products/outdoor/siju-green
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Челници SILVA - отзиви

Мнение от Borkata »

За мен Силва е най-доброто относно челниците.Според мен не е важно единствено да свети силно а и това,светлината да е разпределена както трябва.Техния патент Интелиджънт лайт е уникален.Можеш спокойно да караш велосипед или да бягаш бързо по пресечен терен през нощта и няма да имаш никакъв проблем с препъването.Аз ползвам среден клас Силва-Рейнджър Про който е около 30-35 лумена.Общо взето с две ръце съм за тази марка :D
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
rockeagle35
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rockeagle35 »

Покорно благодаря, колега! ;) ... Точно на това мнение се надявах, защото вече ги взех челниците и се надявах да съм сторил правилния избор. А това за разпределянето на светлината ми го казаха и протата в магазина и съм 100% съгласен - не само лумените правят един челник добър. Освен това като грамаж Силвата няма аналог - по-леки и удобни са от Пецлите, което май ще ме накара и аз да си направя един подарък и да си взема въпросния рейнджър. =)
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Колеги, кажете ми, моля ви, от къде мога да си купя най-добрият челник (както разбирам от вашите коментари това е Силва), но от най-високия клас?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
rockeagle35
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rockeagle35 »

Здрасти, Кириле, в БГ изборът не е особено голям, но най-купуваните модели явно ги има. Гепи - http://www.xcosports.com/index.php?sect ... g=25&p=204 :wink:

П.С.: Има и по-горен клас, но вече са професионални и са предимно за каска. Модела Sprint в същия сайт може да погледнеш, но да си закачиш 200гр. челник на главата не си е работа според мен.
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Здрасти, rockeagle35 - първо, Честита 2013 г. на теб и всички твои близки хора! Второ, благодаря за инфото - виждам, че това е електронен каталог, дано са коректни! Ще търся 200 грамовия модел, че главата ми е яка и дебела! :D

Обаче наличността е изчерпана на Спринта, както видях. Значи този, който си ми препоръчал.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

1030 лумена звучи стряскащо :shock:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

На ластиците си Silva слагат една силиконова подложка ,която на пръв поглед не е нищо особено но прави носенето на челника в пъти по-удобно отколкото да нахлузиш ластика директно.
Изображение
Аватар
divaka_besen
фен клуб-скобар

Мнение от divaka_besen »

Честита 2013 на всички!!

А здрави и надеждни ли са, батерията наистина ли държи колкото пише в описанието? Аз също си харесах Райнджър, ама там пише даже Про :D http://www.xcosports.com/index.php?sect ... g=25&p=163
Изображение
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Идеални са :D Провери във веригата за ловни принадлежности V.I.P. Аз от там си взех моя за около 50 и няколко кинта в началото на миналата година.
Изображение
Аватар
BACHI
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BACHI »

:!: за кирил великий :!:

Здрасти,Колега ! Ако искаш качествен И МОЩЕН челник се спри на марката LED LENSER . Ползвам такъв челник и мога да те уверя ,че няма такова чудо.
http://www.pushka.eu/product/_%D0%A4%D0 ... 0%BD%D0%B0

http://www.youtube.com/watch?v=xiJ_tR-LoFI
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Здрасти BACHI, ЧНГ! Виждам го челникът в "pushka. eu" 117 лв. е, а този, който колегата rockeagle35 ми е препоръчал е 200 лв. Но не съм се отказал и от него - ще ги проверя лично.
Отличен челник абсолютно категорично ще трябва да си купя, защото се измъчих с едни боклуци на първите си нощни риболови миналата година - един с Доцента на Седмиците, а една сутрин на 14 октомври на Лобош - от 5 до 7 само се врътках напред назад и псувах. Покупката ще направя в началото на март, заедно с матчови въдици и макари. (То и без това в момента няма наличност на LED LENSER, както проверих).
И на теб благодаря за съвета и линка!
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Здравейте,

От седмица и половина взех и новия модел челник Silva Cross Trail II. Представянето му в две тъмни сутрини от шест до седем и половина - отлично, работиш като по видело. Новият е с 250 лумена (около 100 повече от стария), които достигат дължина 85 м. Може да ги поддържа 30 часа. Има колан (както и стария), на който зарядното се слага обърнато към шкембето ви, за да поддържате оптимална температура на батериите и да удължавате работата им. Старият зачислих на съпругата. ЧЕЛНИКЪТ Е ИДЕАЛЕН И ЗА РАННО СЪБИРАНЕ НА ГЪБИ - за колегите от рубриката "Има ли гъбари", не че съм имал време да ходя. Честно, голяма работа са тия Силва, но то на шведите половината година им е полутъмница и им трябват!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”