Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от Коце © »

mmilen написа:Приятели, Безден/платения/ са го източили. Днес сутринта му видях дъното в мъглата.
Пу да ева майка му! Само един риболов там тази есен. Как ме е яд само...
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

На 777-ците има ли костур колеги,клен нещо да налети на примамката (туист,блесна) ? или на Богров платения,дайте малко мнения и какви са условията ?
rosakat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rosakat »

Коце © написа:
mmilen написа:Приятели, Безден/платения/ са го източили. Днес сутринта му видях дъното в мъглата.
Пу да ева майка му! Само един риболов там тази есен. Как ме е яд само...
Източен е да ..вчера минах покрай него
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

На Санчо Панса няма никой, само един костур, една слънчевка и един уклей, за двама души, колегата до нас се разписа само няколко уклея.

пп Ей свини мръсни, гадни, гнусни, чистете си отпадаците че вчера съм се изгорил поне 3 чувала боклуци на гьола и то само от едно риболовно място.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

Те в тях си не чистят а ти искаш на гьола.Това е до манталитет .За това сме на тоя хал.И на мен ми е омръзнало като ида някъде да започвам да чистя и да се занимавам с куп странични дейности а не с риболов.За съжаление това е грозната действителност у нас.
asencvetichev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от asencvetichev »

Това е действителността!Ако искаш чист водоем трябва да отидеш на платен,който е 50 на 50 и никои не смее да си изхвърля боклуците в природата,а колко е просто да ги събереш в една найлонова торбичка!!!
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Здрасти от мене.Е малко снимки за цвят от щъркела.Времето супер-риба няма.Изображение От към туристи добре.Изображение Ресторанта пак работи.Даже си бях забравил куфарчето до една маса,та ми го бяха прибрали-и ми го върнаха на тръгване.Изображение Изображение Нивото пада ето как е на ъгълаИзображение Половината са от редовните,вече се познаваме.Изображение Това че има народ,не значи че кълве.Изображение Изображение Издирвам си още живарника-никой не ми го е върнал.Изображение Изображение И те така.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
BACARDI
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACARDI »

ogi_peugeot написа:супер браво колега.на какво кълвеше?
На камола ги ловях.
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
piso
новобранец
новобранец

Мнение от piso »

Здравейте.Както се казва по добре късно отколкото никога :D.След като питах за Пънчака и никой не даде инфо в неделя решихме с брат ми Jettronix, да се метнем до Искъра отидохме първо на устието, срещу пътя за Самоков в района където всички колеги си пускат лодките (ако ви говори нещо това).Та аз стръв шарен,торен рибка от 8 до 11.30ч. нямах нито едно пипане,брат ми на спининг блесни,"играчки" и не знам си кво никъкво чукане.Айде от там викаме да си бием камшиците та да видим Пънчака,пътем гледам на Щъркела панаир,викам няма да е :D.Гледам колегата горе е отразил за какво става въпрос там.Та акустирахме на любимата ни Гумаджийца,ама на нъцки пълно мъртвило захранка шарен червей,пелети стръв шарен ,торен,рибка нямаше пипааанееее.Пълно разочарование от неделния излет....
Аватар
Garbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Garbolino »

piso написа:Здравейте.Както се казва по добре късно отколкото никога :D.След като питах за Пънчака и никой не даде инфо в неделя решихме с брат ми Jettronix, да се метнем до Искъра отидохме първо на устието, срещу пътя за Самоков в района където всички колеги си пускат лодките (ако ви говори нещо това).Та аз стръв шарен,торен рибка от 8 до 11.30ч. нямах нито едно пипане,брат ми на спининг блесни,"играчки" и не знам си кво никъкво чукане.Айде от там викаме да си бием камшиците та да видим Пънчака,пътем гледам на Щъркела панаир,викам няма да е :D.Гледам колегата горе е отразил за какво става въпрос там.Та акустирахме на любимата ни Гумаджийца,ама на нъцки пълно мъртвило захранка шарен червей,пелети стръв шарен ,торен,рибка нямаше пипааанееее.Пълно разочарование от неделния излет....
Еми то извода е ясен: Ще се видим на Пънча тази събота или неделя :)
Макар, че една разходка до Струма, като че ли е по-добър вариант
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

На Пънча, ама на по-дълбоките места. :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
6tukara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от 6tukara »

На Пънча на стената излизаше в неделя среден уклей на плувка и на булдо.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
phillemow
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от phillemow »

Днес си направих голяма разходка и обиколих панчарево от край до край да видя какво е положението.От устието,през гумата,лебеда,бистришката река,та чак до персиеца нямаше никакви рибари.На моста и около него 2-3 дънари с по няколко въдици.На стената беше фрашкано,преброих 30човека към 13часа.Излизаха редки и едри бабушки,но само при тези,които ловяха на голяма дистанция на мач.На по-късо само някакви мизерни костурчета.След това продължих под гората и стигнах чак до трибуните,но и до там рибарското присъствие беше символично.Иначе изпускат много вода,нивото пада бързо.
Аватар
thunderboy
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от thunderboy »

Какво е положението на Кривина и Челопечане някой ходил ли е скоро?
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
piso
новобранец
новобранец

Мнение от piso »

Колеги,някакво инфо за Враждебна под летището има ли някой?
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”