Гърция-Фанари и Порто Лагос
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- новобранец
Re: Гърция-Фанари и Порто Лагос
Мерси колега но все пак захранка ползваш ли и каква е тя на каква плувка колко грама.на кое място ги ловиш на скосеното до мрежата и нагоре посока пристанището .Благодаря предварително 

-
- сериозен играч
колега захранка каквото имам под ръка омесено с цаца ,плувка не ползвам както ти писах на дъно на усет
Дайте инфо за сафрида ,още ли го има на портото или е изчезнал..
Привет колеги , след ден два заминавам към Порто Лагос, някой може ли помогне с места за настаняване. Благодаря на отзовалите се и наслука.
-
- сериозен играч
здр колеги някой ако ходи петък или събота в Порто лагос на риба да сподели инфо-благодаря предварително
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Пълна трагедия и на Порто Лагос и на Фанари. На пристанищата е все едно че хващаш в градската тоалетна. На Порто Лагос излиза дребен сафрид. На Фанари само октоподи.
В събота бяхме на Порто Лагос-на чепаре зелено ламе сафриди единични бройки,също на бомбарда със силиконка Раглу сафриди.На полиангисто със сардела-лефер,сафрид,ципури.Бяхме на накрая на буната.
-
- научил се да хвърля
Благодарим ти колега за инфото!!! Жив и здрав и на слука!!!

-
- сериозен играч
здр колеги прясно инфо от днес на кея на Порто Лагос два кефала,една ципура много сафрид и спараси ,гавроси всички риби кълвяха само през ноща,през деня само много гавроси и редки сафриди
-
- новобранец
здравей колега браво за риболова...на какво кълвеше сафрида и другите риби...и на кое място ловиш мерси предварително 

-
- сериозен играч
на кея където правят пазар ,ловя на пилешко месо и филе от риба
-
- научил се да хвърля
на воблери не пробвахте ли?
Колеги, моля дайте инфо за нощувки в Порто лагос. Квартири дават ли се или само на хотел? Понеделник 11.11.2013 мисля да отскоча до там с приятели.Основно мисля да ловя на изкуствени примамки, но ако не вземат на тях, ще се ориентирам към плувката. Като се върна ще имате подробен репортаж и снимки.
. Моля само побързайте с инфото за нощувки,благодаря предварително.

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
То всичко на всичко има един хотел, а и тези хотели по гръцкото крайбрежие в този район обикновено заземяват този месец. Същото важи и за къмпингите. Порто Лагос не е някаква туристическа дестинация. Обикалял съм го цялото, но така и не видях някой да дава квартири там.
-
- сериозен играч
здр колега в Порто ЛАгос има само един хотел до колкото знам в момента цените са по 10 евро на човек на вечер имало и квартирки но трябва да попиташ ,много гърци знаят руски език,ако няма места във Фанари хотелчета около кея са на 10 евро ,но не мога да ти помогна с по точна информация това от мен, аз съм ходил 5-6 пъти но хващам основно цяла вечер и на сутринта се прибирам не мога да отделя повече време