Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

НОВИ снимкови разкрития за други рибари - НЕНАСИТНИ ХИЩНИЦИ,
Модератор: bobopeli
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Re: НОВИ снимкови разкрития за други рибари - НЕНАСИТНИ ХИЩН
За жалост Заре не четат иначе можеше да им влезе нещо в главите, а тези които четат си имат готово оправдание 4 човека за 4 дена толкава ни се полага. Или то там има много и няма свършване.С.Върбанов написа:Идея си нямате колко бракота четат в момента тук и се молят за такава слука![]()
![]()
Няма ама има и търпението на гърците взе да се изчерпва и заради такива месари ще изгорят и съвестните риболовци.
-
- научил се да хвърля
Трябват ударни групички с всичко необходимо - проходими автомобили, лодки, оръжие и да се прави прочистване. Лично аз ако имах нужните средства да съм го направил. Накрая ще се стигне до там че ще ни забранят да напускаме държавата.
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Сложат ли забрана в Гърция по нашите водоеми съвсем нищо няма да остане.С.Върбанов написа:Дано сложат или забрана или да направят билетите безбожно скъпи и глобите огромни за подобни идиоти и ненаситници да ги ............До кога бе бате до кога ??????????? Гадно племе сме всички на балканите и това си е ............няма значение дали е Българин или Македонец от Скопие - това е без значение
- Vid
- кандидат преподавател
Това е най тесногръдото мнение което съм чел. Ако не си чул още, ние сме в евросъюза и границите между двете държави са отворени. По тази причина ние трябва да сме първите които ще "подпукат" местните браковци, кои ловят в Гръцко. Най малко поради една малка причина- че кат ида там да пия едно узо, оне да не ме гледат като първобитна човекоподобна маймуна, щото на челото ми пише, че съм българин, или да се правя на хамериканец???? Това, което правят нашите браковци в Гърция е срам за нашата нация, ако ме разбираш кВо искам да кажа?Trendafilov написа:При положение, че винаги когато сме за риба по родните водоеми ставаме свидетели на брутално бракониерство с километрични мрежи, ток и какво ли още не, ми се струва малко неестествено да се възмущаваме на снимки направени от някой в чужда държава.Още повече пък и да даваме съвети не Гърците какви глоби да налагат и какъв контрол да упражняват.Лично на мен ми е все тая кой колко риба е хванал в Гърция и дали е законно или не.
п.п. Ама ония смятам, че в най скоро време ще вземат мерки. Такива, че ще върнат браковците в нашите опоскани водоеми, а и читавите БГ риболовци също няма да могат да ловят в техните водоеми.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- kolio_p
- вече хвърля и на тежко
Това е недопустимо тези са гадове
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
много добре е направил колегата-браво такава слука пожелавам всекиму.това се казва маисторлък.а някои хора тук много завиждат или са малоумни
-
- ще става разбирач
.. абе българина яде риба .. това е положението .... малко са тия дето ще похарчат маса пари за излет , после видиш ли понеже са големи рибозащитници и ядат само свинско ще пуснат целия улов и ще задържат една бройка за вкъщи. И понеже тука вече са изтърбушени водоемите с изключения тук таме .. следва Гърцияяя.
Аз примерно не познавам колега който да връща риба ... цялата махала сме запалени и всеки прибира. И в момента в Триумф продават толуп на 2 лева килото... вече трети ден взимам и слагам в фризера ...а пък някои хора си взимат тяхното от водоемите. Пуу кво се разписах рано рано..
Аз примерно не познавам колега който да връща риба ... цялата махала сме запалени и всеки прибира. И в момента в Триумф продават толуп на 2 лева килото... вече трети ден взимам и слагам в фризера ...а пък някои хора си взимат тяхното от водоемите. Пуу кво се разписах рано рано..
късмет работа . .
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
мурджо написа:много добре е направил колегата-браво такава слука пожелавам всекиму.това се казва маисторлък.а някои хора тук много завиждат или са малоумни
Или просто защото, са еволюирали и са станали хора.Ти май, май....
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Колеги, нека не превръщаме форума в касапница.
Никой не печели от изливането на грозни снимки и псувни тук.
Нека оставим цялата тази грозотия извън форума. Щом жълти сайтове търсещи популярност им се занимава с това, ок, такива нискокачествени медии има във всяка сфера и навсякъде по света.
Никой не печели от изливането на грозни снимки и псувни тук.
Нека оставим цялата тази грозотия извън форума. Щом жълти сайтове търсещи популярност им се занимава с това, ок, такива нискокачествени медии има във всяка сфера и навсякъде по света.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.