Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Въпрос за лична карта
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Въпрос за лична карта
Колеги, извинявам се, че Ви занимавам с простотии в това време, но ми се искаше да знам възмножно ли е човек да злоупотреби с самоличността ти, след като е направил снимка на лицето на личната ти карта, тоест частта, съдържаща ЕГН и номер на л.к. Имам предвид кредити, влизане в баланси на банкови сметки, дори и кражба на самоличността. Отново се извинявам за простоватия въпрос, но няколко човека са си го втълпили това, а на мен ми се струва, че ако беше истина нямаше да гладуваме, а да снимаме личните карти да депутатите
Айде наздраве ! 

- stankof
- ще става разбирач
Re: Въпрос за лична карта
Имаше един филм "Лице назаем" с Никалъс Кейдж.
Много е поучителен,гледай го!
Айде наздраве
Много е поучителен,гледай го!
Айде наздраве

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за лична карта
Напълно е възможно.
Имах такъв проблем, но вместо ЛК ми бяха снимали големия талон на колата, където също има ЕГН, имена и адрес.
Ако си оставил данните накъде, където нямат разрешение да работят с тях, по-добре с иги вземи.
Имах такъв проблем, но вместо ЛК ми бяха снимали големия талон на колата, където също има ЕГН, имена и адрес.
Ако си оставил данните накъде, където нямат разрешение да работят с тях, по-добре с иги вземи.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.