Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

Видно от грамотата ми, ловът на портмоне не ми е чужд. :lol: :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

GODzillata написа:
jivko.uzunov написа:Да ти е честит подаръка и многоооооо риби с него... :drinkers:
Благодаря!..........ама първо трябва да се науча да работя с т'ва макаре. :roll: :lol:
Ами като гледам "СЕСТРАТА" какви риби хваща край Русе с подомно макаре,можеш да вземеш някой друг урок от него... :smt023
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:
Благодаря!..........ама първо трябва да се науча да работя с т'ва макаре. :roll: :lol:
Докато свикнеш да замяташ ша има да се оплита.Научи се да работиш с магнитната спирачка,отначало я натегни докрай,после отпускай по малко докато намериш оптималния вариант.Лично аз си я спирам с пръсти,по точно с палеца - не е лош навик стига да не го пренесеш и в кекса :lol:
Изображение
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

"Ако някой ме познава 94-та година – див каратист, какво разбирам от офшорна компания, от бизнес и от финанси?", казва лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на партийна среща в Стара Загора. Въпреки това той признава, че е участвал в офшорна фирма, става ясно от репортаж на TV7 от срещата.

"94-та година една четвърт съм имал в офшорна компания, която... тогава всички правеха. 94-та година. Не е работила изобщо. Аз бях забравил. И до ден-днешен... Понеже се обадих, 4-5 години не се бяхме чували, на Цветелина, викам: "Абе ти помниш ли такова чудо?", споделя Борисов пред съпартийците си.
Чета си това и си мисля - бе нямаше ли още един каратист в съавторите за прехода. :roll: Пък и зачезна нещо - да няма някоя ошфорка :wink:
Изображение
Изображение
Пуснали са една тема в каква държава живеем - ми определено в хубава с малки изключения :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:...Пав, nice, a? :wink: :mrgreen:

Ae, kъде е тоя Пав, бре? ...
Немаше ме два дена и ти залипсвах :mrgreen:
По отношение на мултито правилно са те упътили към адаша от РусИ , щот аз таквиз макарета не ползвам .
Виж мога да съм ти полезен ако искаш да бъдеш в крак с модните тенденции при мултипликаторите с препратки към сайтове за тюнинг аксесоари .
Сигурно си наясно че да си "модерен" при кастинговият риболов трябва да направиш няколко неща още преди да си ловил с упоменатата макара а именно :
- да си купиш нова шпула , с два грама по-лека от оригиналната , но пък за сметка на това на стойност две трети от тази на цялата макара .
- да и смениш задължително лагерите и смазката .
- да и вземеш фешън дръжка на стойност половината макара , щот тъй трябва .
- понеже новата дръжка при тая ниска цена ще е без кнобове , трябва да си вземеш и нови такива , като задължително смениш последствие и техните лагери поне с керамични такива .
След като си извършил всичките процедури , не е задължително , въпреки всичко , да почнеш да ловиш с тази макара . Много по-удачно ще е да я пуснеш на половин цена в продавалника , като всичките допълнителни неща които си купил , естествено ще са безплатен бонус за следващият и собственик :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

пп- кът спомена за Панчарево та се присетих как не мернах ни един съпреходник там , ама тва сигур щото са били много заети :twisted:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Teo 62 написа:"...Пуснали са една тема в каква държава живеем - ми определено в хубава с малки изключения :D
:lol: :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Teo 62 написа:...Пък и зачезна нещо - да няма някоя ошфорка...
Кой тоя :roll:

Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Павле,
Приемам градивната критика :D ,
Ама от Панчарево, Богров, Негован, Челопечане, Огняново, Искър, Арката и още много други емблематични за региона водоеми,
Съм изнесъл, закопал и изгорил толкова много боклуци,
Че ако има почетна значка за боклукчия на гьоловете :D ,
Съм я заслужил !

А иначе, и аз съм заинтригуван от каратиста ?
Не си спомням за такъв !
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Добър вечер и добро утро, преходници!

Гледайте до къде се е докарал един расов мъжага с уж читава козметика:

Отзиви за мъжки гел за депилация Veet

След като ми казаха, че яйцата ми на външен вид напомнят стар барак след гатер, реших да направя решителна крачка и да си купя този гел, понеже предишните опити за бръснене не се увенчаха с успех, освен това едва не си счупих гръбнака в опити да достигна особено трудно достъпните места. Падам си малко романтик, затова реших да направя това за рождения ден на жената - нещо като втори подарък. Поръчах си гела предварително. Тъй като съм ловец та и малко бракониер, се мислех за корав пич и мислех, че предишните отзиви са писани от жалки офисни плъхове... О, събратя мои по нещастие, колко грешах само! Изчаках, докато половинката ми легна да спи и, намеквайки за приятна изненада, отидох в тоалетната. Отначало всичко вървеше нормално. Нанесох гела на съответните места и зачаках. И много бързо дочаках. Отначало почувствах топлина, която след няколко секунди се смени от непоносимо парене и чувство, което мога да сравня единствено с усещането, когато се опитват рязко да ти обуят гащи от бодлива тел, като в същото време се опитват да те подхвърлят нагоре към тавана. До тази вечер не бях особено религиозен, но във въпросния момент бях готов да повярвам във всеки един бог, само и само да ме бе избавил от адското парене около гъза и от пълното унищожение на кренвирша и яйцата. Стараейки се да не си прехапя долната устна, се опитах да отмия гела в мивката, но единственото, което успях, бе да пъхна снопче косми в дупката. През завесата от течащи сълзи някак си се измъкнах от тоалетната и се насочих към кухнята. Когато стигнах там, вече не можех да ходя, така че последните метри до хладилника изминах пълзешком. Изкарах тавичката на фризера и открих там ваничка със сладолед, махнах капачето и я тикнах под себе си. Облекчението бе фантастично, но не за дълго, понеже сладоледът се разтопи и адското парене се завърна с нови сили. А и ваничката бе твърде малка, така че не успях да бъда от полза на дупката на задника си. Започнах да ровя из фризера, надявайки се да намеря нещо - сълзите вече бяха толкова обилни, че почти нищо не виждах. Напипах пакет, в който, както после се оказа, имаше замразени бобени кълнове, и го разкъсах колкото се може по-тихо. Грабнах няколко кълна и безуспешно се опитах да си ги набутам между бузките. Не помогна - а и на всичкото отгоре гелът проникна в правото черво и сега там все едно работеше реактивен двигател. Надявам се, че никога през живота си за втори път няма да си мечтая в кухнята внезапно да се бе оказал снежен човек - гей. Разбирате ли колко ниско бях готов да падна, само и само за да отмине болката? Единственото решение, което хрумна на изтерзания от болката ми мозък, бе внимателно да пъхна едно кълнче там, където досега не бе раснало ни едно растение. За съжаление жена ми дочула странните звуци от кухнята и решила да провери какво става. Когато влезе в кухнята, завари потресаваща гледка: аз лежа на пода, вирнал задник, от който капе ягодов сладолед, и си тикам фасул в гъза с думите "О-о-о, какъв кеф...". Това несъмнено я шокира и тя закрещя. Не я бях чул да влиза и това така ми изкара акъла, че червото ми се сви в спазъм и кълнчето с немалка скорост излетя към жена ми. Мда, ясно, че бобен кълн, с който пърдят в твоя посока в 12 часа през нощта, не е изненадата, на която тя бе разчитала... а и на следващия ден трябваше дълго да обясняваме на децата къде изчезна сладоледа... в общи линии, благодарение на Veet може да се лишиш не само от космите на тялото си, но и от достойнството и самоуважението си.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:...
Немаше ме два дена и ти залипсвах :mrgreen:

Сигурно си наясно че да си "модерен" при кастинговият риболов трябва да направиш няколко неща а именно :...........
Тъй де, викам да не си се подлизнал и ти на някой камИк като Инку (RIP)... :roll: ....пу-пу! :D

Инача за макарето.......амииииииии.....ъъъъъъ.........а'ре, че няма нужда чак пък толкоз да съм фешън... :lol: ...то и рибарки няма по нашия край, които да впечатлявам. :mrgreen:
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

A русaлкИтИ ,дет ги возиш на "Бети" с кво ша ги магЕсваш. :roll:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:Тъй де, викам да не си се подлизнал и ти на някой камИк ...
Ми не виде ли че в амплитудата ти честитих РДто с най-ароматният бърбън бре :o Начи аз тъ черпавам , ти мъ дебнеш да се зяносам :twisted: Догодина ще ти честитя само с песнички от сорта :

и ш стискам палци да одиш по гората с вазелин :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Инак я виж ква шпуличка :

Изображение

много ш тича на блек бодито на мултито ти .
Еле па те тая дръжка :

Изображение

И на всяка цена да смениш тия пластмасови кнобове с нещо от сорта :

Изображение

та да си паснат с шпулата и макарето да добие завършен вид :D

Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:
Teo 62 написа:...Пък и зачезна нещо - да няма някоя ошфорка...
Кой тоя :roll:

Б.Б., ти новини не гледаш ли?

Всички са маскарииииииииииии, всеки гледа да докопа кокъла и да оправи положението чак на пра-пра-пра-внуците си :lol: - въпрос на гени, няма вече будали-идеалисти, та с една дума шЪ сЪ опраЙм - ама не сега, не и после, а никога.......мдааа....в Бугаристан човек се ражда гол и бос - след това става още по-лошо! :mrgreen:

Не съм видял да ми честитиш рд-то и т'ва трайно ме депресира! :shock:
Апа оня турбо-гей от песничката....ужасссссс.......ся шмъ е стра да ода на лов у гората. :lol:
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:
Апа оня турбо-гей от песничката.............
Що бе,кво му е - разликата между него и русата комшийка е три ракии и ша разбъркаш вчерашната манджа :lol:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Teo 62 написа:...Що бе,кво му е ...
:lol:
Докторът, както обикновено, е готов на всякакви варианти :D !

А и днес полицията беше повече от протестиращите :D !!!
Може би с този "десант" в Пловдив,
Да се цели отслабване в отбраната на НС и объркване в редиците на МВР, а ?
Въпреки, че по-зле беше през 1997 и когато Бил Клинтън дойде в България, ама не помня коя година беше, П.Стоянов беше президент !

С огромна изненада прочетох, че букмейкърските къщи,
Рязко свалили коефициента, правителството да удържи да края на месеца ?????????????

Дали ?
Заключено

Обратно към “Разни”