Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

мнения за тази пръчка pokee ultegra xt carp 3.60
Модератор: sapuna
мнения за тази пръчка pokee ultegra xt carp 3.60
мнения за тази пръчка pokee ultegra xt carp 3.60 да и те мнения хора защото съм се спрял на нея здрава ли е трябва ми помощ
Re: мнения за тази пръчка pokee ultegra xt carp 3.60
Надали от спинингистите някой ще може да ти отговори 

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

Ще може колегата ESOXPIKE той лови с такиваcapetano написа:Надали от спинингистите някой ще може да ти отговори

Красимир Атанасов написа: В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.
защото искам да си купя и затова питам добрали е за шаран
Перфектна е. Слагаш накрая и една изкуствена царевица фърляш и въртиш. Той шарана я вижда, учудва се на плуващ като риба мисир и се фърля да го апи.
Красимир Атанасов написа: В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.
- monzata
- вече хвърля и на тежко
тва ми напомня за оня лаф с форумите по различните страни , та и тук не е по различно май , човека пита нещо ....видимо не е запознат със структурата на форума и е объркал къде го пита , и се почва с подигравките и подмятанията..... ебахти загубеняците .....
Колега HRRT , объркал си къде да си пуснеш темата , тук няма кой да ти каже дали става тая шаранджийска пръчка , просто защото трябва да зададеш този въпрос в подфорум шаранджийство или мирни риба както е озаглавен
http://www.nariba.com/forum/viewforum.php?f=150
Колега HRRT , объркал си къде да си пуснеш темата , тук няма кой да ти каже дали става тая шаранджийска пръчка , просто защото трябва да зададеш този въпрос в подфорум шаранджийство или мирни риба както е озаглавен

Ще може, но форумните му включвания зависят пряко от лунните фази...BaMnup написа:Ще може колегата ESOXPIKE той лови с такиваcapetano написа:Надали от спинингистите някой ще може да ти отговори

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Оставам с впечатлението че само се дебне "любимият ви модератор" да го няма за два дни и ... Баси , какви са тия питания в "Спинингов риболов"
Местя темата където предполагам че ще бъде отговорено на питането .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз пък я заключвам ,защото много такива ще станат тук!