Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Д.Граховски »

Аз звъня на Димитров, на Лс ще му дам телефона му, той ще го свърже с благоевградските ИАРА-джии.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Д.Граховски написа:Аз звъня на Димитров, на Лс ще му дам телефона му, той ще го свърже с благоевградските ИАРА-джии.
Мерси Господине :)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

калин кацаров написа:
prodigy666 написа:
chokoboy написа:Ей мноо рибки да му се не види ,ма и мноо народ.Аверчетата вчера са направили силен такъв единия с 15 бр другия с 30 било е спокойно откъм хора като единия с 15-те е обикалял доста и на всякъде е ловил по неколко скобара.Представям си в събота какъв панаир че е и направо се чуда накъде да фащам. :(
Бе бе я малко разясни къде тва или им кажи на тия пичове да снимат че всеки път моите авери 20 друг 30 малко трудно да повярва човек освен ако не са по 300 -400 грама и да са като миналата зима на вира под тунела на железница
П.с вчера на мрените им разказах играта 6-7 кила на кво ли не :D :D

и ти снимки търсиш, а и ти не показваш :lol:
Когато е имало материал съм качвал ако не си видял твой проблем
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

Veleka написа:
daanndo написа:Днес на Железница под кафето-срещу гумите.Едно скобаре,4 откачени и дребни мренки и кленчета,стръв троха,бел,кус кус,тесто кво ли не ,колегата хвана 4 по нагоре под кафето на троха.На гумите нямаше места,аз поне не видях да извадят скоба там,това е от днес и ......Наслука
С Вас колега трябва да сме се гледали лице в лице. Аз и моят баща мъчехме риболова от 07.00 часа сутринта на самото изтичало на вира от страната на гумите. Времето беше прекрасно за риболов - облачно и топло за сезона. Реката не беше съвсем бистра, като за няколко часа падна с 5 см. Рибите играеха рано сутринта, но живарникът ми остана сух. На стабилното захранване се навъртяха единствено 10 см. мренки, като с еднаква настървеност взимаха както трохата, така и белия червей. Трофейните риби бяха пълен пас. Към 12 часа ми се изчерпа търпението и тръгнах на обиколка из съседните вирове. Приключих излета към 16.30 с шарен риболов/няколко прилични кефала, малко хубави мряни и 10-на морунажа/.
Така е,аз бях отсреща с директния.Завъртът се за малко,един два удара вода го 3-4 метра и се откача,имам и десетина празни калванета скобарски мисля.Е аз натопих кепа ама за да накисна корите от хляба :D
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Бе бе я малко разясни къде тва или им кажи на тия пичове да снимат че всеки път моите авери 20 друг 30 малко трудно да повярва човек освен ако не са по 300 -400 грама и да са като миналата зима на вира под тунела на железница
П.с вчера на мрените им разказах играта 6-7 кила на кво ли не :D :D[/quote]
Начи както неколко пъти казах не карам никой да верва.Давам инфо че в района на благоев който може лови демек рибата се храни и ако си в час празен нема да си одиш.Аз лично последно време имам три риболова следобедни за по няколко часа и ловя по 5-6 скобара размер 400-600гр.Последния път лових само два часа.Мястото е популярно и има много народ така че точно къде нема да напиша със сигурност.А на тебе ти обещавам утре да зема апарата и да ти прата снимки,ако има слука на скаип.
Аватар
izzyone
фен клуб-скобар

Мнение от izzyone »

daanndo написа: Така е,аз бях отсреща с директния.Завъртът се за малко,един два удара вода го 3-4 метра и се откача,имам и десетина празни калванета скобарски мисля.Е аз натопих кепа ама за да накисна корите от хляба :D
Колега, как е дълбочината от страната на караваните?
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”

Ernest Hemingway
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

izzyone написа:
daanndo написа: Така е,аз бях отсреща с директния.Завъртът се за малко,един два удара вода го 3-4 метра и се откача,имам и десетина празни калванета скобарски мисля.Е аз натопих кепа ама за да накисна корите от хляба :D
Колега, как е дълбочината от страната на караваните?
С осмицата лових или по точно хвърлях :D на 50-60см,по навътре е по дълбоко
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Тази година какво ще прави ме тия с тройките ,и на Бело поле и на покровнишкия мост ли ще ги оставим да си драскат ?
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

чак ми идва да взема билет и да си дойда само за 48 часа! Да ги видя тея публични места дето толкова много са скъпи-дето аз си позволявам да ги казвам,защото знам на много хора как им е-поне тея места дето са публични да им дават надежда за хубави емоции!
Последно промяна от DJONI RINGO на Пет Ное 15, 2013 12:25 pm, променено общо 2 пъти.

viiksan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от viiksan »

Чисто човешки качества и солидарност към някои колеги,които бият километри-нищо особенно не е станало.
Нека се изкефят и други хорица!
За съжаление не са много колегите,които мислят като ДЖОНИ-респект!!
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

DJONI RINGO написа:Абе аз виновен ли съм че съм написал къде се ловят а ? Скоро време ще изпищят всички места понеже почвам да чувствам ирония-всички сметай по осата Благоевградско със всяко пътче,камък и отличителен белег!P.S плюс
снимка от Google Earth!
Колега,ако имаш предвид мен не се ме разбрал-евала за споделянето :smt023
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

daanndo написа:
DJONI RINGO написа:Абе аз виновен ли съм че съм написал къде се ловят а ? Скоро време ще изпищят всички места понеже почвам да чувствам ирония-всички сметай по осата Благоевградско със всяко пътче,камък и отличителен белег!P.S плюс
снимка от Google Earth!
Колега,ако имаш предвид мен не се ме разбрал-евала за споделянето :smt023
Не

metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Преди малко минах през Белополския мост пълно е скобар сигурно вече се е групирал.
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

ИАРА Бл.град
0887212541
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Georgi777
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi777 »

Сега се прибирам от реката. На Бело поле рибата си скача, хора малко и много вятър, който ме изгони. Мъчих се един-два часа, но накрая се примирих, че риболов нема да стане и си събрах багажа :) . Все пак отървах капото с един приличен скобар на троха и то закачен за устата. Последните, които улових бяха за носът и за перката :D което ми даде надежда, че ще яде, ама задуха силно и към вкъщи.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”