Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Аз на плувка ловя с мач...дори този 8 кг незнам как ще го изкарам с мача,а за 16 кг пълен абсурд!!!С влакно 0.18 колкото и да е здраво:))
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Страхотни риби! Поздравления на майсторите!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
Да не е бил 1.6 кг а да са се объркали,че е 16?
- gloupan
- разбира нещата
Не е, точно 16,580 кг.За шаран от 1,6 нямаше да си зарежат въдиците за да гледат

Оказа се, че Майстора е един и същ и за двата дена.Явно в неделя целенасочено е действал за шаранchirusa_bg написа:Страхотни риби! Поздравления на майсторите!

TRS70MLF2
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Колегата все пак е написал - "на плувка"gloupan написа:...Шараните са хванати на бял червей на плувка rinkers:

А на плувка/тапа ловят и толстолобите !
И защото, и аз понякога се самоизлъгвам

Та съм виждал, какво ли не

Ама не вярвам шаран 16 кг да е изваден на фин такъм,
Освен, ако е бил много болен

- gloupan
- разбира нещата
Лично аз съм вадил 10+ шаран, на повод 0,15 и основно 0,20 на фидер през лятото на Богров.G.Petkov написа:Колегата все пак е написал - "на плувка"gloupan написа:...Шараните са хванати на бял червей на плувка rinkers:!
А на плувка/тапа ловят и толстолобите !
И защото, и аз понякога се самоизлъгвами ходя на платено,
Та съм виждал, какво ли не!
Ама не вярвам шаран 16 кг да е изваден на фин такъм,
Освен, ако е бил много болен!
Сега е по студено, съответно и рибите не са толкова борбени.
Та предполагам е направил някакви изводите от предишният денgloupan написа:Не е, точно 16,580 кг.За шаран от 1,6 нямаше да си зарежат въдиците за да гледат
Оказа се, че Майстора е един и същ и за двата дена.Явно в неделя целенасочено е действал за шаранchirusa_bg написа:Страхотни риби! Поздравления на майсторите!

TRS70MLF2
-
- научил се да хвърля
а всъщност със какъв такъм е изваден шарана?
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз бях на Мелниците миналата седмица, направихме с колегата 6,5 кг плевелна риба на мач. Един шаран изтървах (щото бях заспал
), беше ми измъкнал цялата линия на фидера почти, та докато я събера, и намери начин да се откачи, добре пак като се подърпахме малко. Един уловен, точно с теглото на плевелната 6,55 кг в късния следобед на топче октопод и мида.

Лично видях този 16 кг карасавец, много красива и здрава риба, която за жалост отиде в горещото олио, а не във водата където и е мястото , а относно как е клъвнал, в момента на 777 шараните кълват повече от пъстървите, но малко от риболовците ги търсят, човекът целенасочено ги търсеше и имаше уникалния шанс да хване тая торба с цимент. Аз вчера бях там, завърших с 4 пъстърви, 1 шаран 2кг, 1 откачен и 3 изпуснати есетри, които бяха с тегло от 4кг нагоре, ама с 0.12 повод така става
, лових на щека, стръв бял червей и здраво подаване на бял за захранка + пелети, вчерашния късмет едвали пак може да ме споходи с тия динозаври!!! 

bramek_91 написа:Лично видях този 16 кг карасавец, много красива и здрава риба, която за жалост отиде в горещото олио, а не във водата където и е мястото , а относно как е клъвнал, в момента на 777 шараните кълват повече от пъстървите, но малко от риболовците ги търсят, човекът целенасочено ги търсеше и имаше уникалния шанс да хване тая торба с цимент. Аз вчера бях там, завърших с 4 пъстърви, 1 шаран 2кг, 1 откачен и 3 изпуснати есетри, които бяха с тегло от 4кг нагоре, ама с 0.12 повод така става, лових на щека, стръв бял червей и здраво подаване на бял за захранка + пелети, вчерашния късмет едвали пак може да ме споходи с тия динозаври!!!
Здравейте бях в дясно на Петрозар, хвана го на мач, плувка, стръв бял, лежеше на дъното със стръвта. Хранеше с бял, царевица и гранула. Основно влакно 0,14 директен повод, плувката да е била 2гр. и хвърляше на около 20м., половин час го мореше посредата на язовира

- Прикачени файлове
-
- 16,5кг
- 1420153_10151970813164004_518488674_n.jpg (112.67 KiB) Преглеждано 930 пъти
- кирил великий
- разбира нещата
Е това е, ха така! И аз ще опитам по този начин в сряда, живот и здраве!JIBKATA написа: Хранеше с бял, царевица и гранула. Основно влакно 0,14 директен повод, плувката да е била 2гр. и хвърляше на около 20м., половин час го мореше посредата на язовира
-
- научил се да хвърля
Много хубав улов!Браво на момчето и само така да му върви!!!!
Интересно, арендатора 'що не си разработи стимули да му връщат обратно трофейките?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- разбира нещата
По принцип е разработил стимули но не всеки връща такава риба.Лично аз щях да я върна.
- kostura_24
- ще става разбирач
Колеги здравейте!Някой от вас знае ли на р.Лесновска под/близо до моста на Богров дали има щука,клен? На блесна дали ще хвана и заслужава ли си?Ако не там кажете някой друг участък ама пак да е близо до Богров понеже с приятели ще ходим с рейса от кв.Малашевци там и мислиме да повъртиме на спининг за хищник защото по това време става само за това .. та нуждая се от информация.Моля! 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''