Трепят рибата с ток-ИАРА Плевен къде са???

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Трепят рибата с ток-ИАРА Плевен къде са???

Мнение от antivik »

Що не пробвате с "Господари на ефира"...? Или те не са свикнали да ходят по места деняма асфалт или паваж :? ?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
niksana84
новобранец
новобранец

Мнение от niksana84 »

Здравейте колеги.

Аз съм от с.Бреница. Миладин се казва човекът и е от гр.Койнаре. До колкото ми е известно повече от 10 години бие риба с ток по р.Искър с цел продажба. Редовно може да се види на пазара в Червен Бряг да продава рибата си. Миналата седмица е продал на хора от бреница сом около 10 килограма има снимка на сома във фейсбук.

Ходя за риба по реката и веднага се разбира ,че е минал токаджия като цял ден няма къване даже и на една каракуда, дори и уклея изчезва.

Аз лично не съм го виждал кога бие рибата и затова няма подаден сигнал до ИАРА от мен, но съм чувал ,че за дългия си стаж на бракониер е хващан много пъти и нищо не му правят.

Айде сега всеки от форума който може да предложи решение на този проблем да сподели ,че този филм на ужасите няма край.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
geniss
новобранец
новобранец

Мнение от geniss »

От доста години всеки знае,че този го пазят от ИАРА.Предупреждават го кога ще има проверка и къде .После отворкото "снася"!
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

че то има ли проверки :lol:
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Гнус ме е от мизерните ни агенции и просяшките им начини да изкарат 5 лв.
niksana84
новобранец
новобранец

Мнение от niksana84 »

Днес с едно приятелче се разходихме по реката със спининзите да търсим щуки в участъка от с.Глава почти да моста на гр.Искър (Пелово). Резултата беше пълно капо и то не само ние с блесните и воблерите ,а и колеги на тапа пак нищо.

Заговорих се с един колега и той вика вчера хванах 4 щуки добре кълвеше ,днес все едно няма грам риба в реката. И след малко разхождайки се видях до брега голям мъртав клен. Нарочно го взех да го разгледам ,нямаше видими наранявания и не беше вмирисан явно мъртъв от скоро. Веднага зацепих какво е станало. Пак са минали токаджийте през ноща.

Този участък от реката е опустошен тотално.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”