Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Край с дупките на Песнопой
Модератор: bobopeli
Край с дупките на Песнопой
Кажете сбогом на голямата сепарация.Днес отскочих да видя какво е положението и бях
.

Всичко е засипано.Това бяха любимите ми места.Сега дълбочината е около 30см.Не се вижда кьорава риба и едва ли ще се види в тези наноси от пясък

Всичко е засипано.Това бяха любимите ми места.Сега дълбочината е около 30см.Не се вижда кьорава риба и едва ли ще се види в тези наноси от пясък
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- разбира нещата
- петър власев
- разбира нещата
Снимките са малко кофти, защото имаше мъгла ,а и ги правих с телефона.Това наистина са наноси от пясък.Преди време тук дълбочината беше 2-3м. и имаше водорасли и шавари.Сега всичко е засипано.Това ми беше любимият водоем.Никога не знаех с какво ще ме изненада.Държеше почти всякаква риба.Най-вече щука и калиник.Кой знае къде е сега рибата.Най вероятно в Стряма.Но как ще оцелее в бързата вода -незнам.Особено калиника и шарана.Пък и щуката.Останаха ми само хубави спомени.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!