Край с дупките на Песнопой

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Край с дупките на Песнопой

Мнение от dekata »

Кажете сбогом на голямата сепарация.Днес отскочих да видя какво е положението и бях :cry: .

Изображение
Изображение

Всичко е засипано.Това бяха любимите ми места.Сега дълбочината е около 30см.Не се вижда кьорава риба и едва ли ще се види в тези наноси от пясък
Изображение
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Знам как се чустваш, аз самия съм се прощавал с любими язовирчета, корекции и други любими за риболов места. :cry: :cry: :cry:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Какво е сканало с тези дупки????
На снимките не си личи точно.Преди 3-4год пак ги бяха прокопали и бяха източени но рибата си остана а сега може би са ги засипали .
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

не са ги засипали

това са наноси от пясък ,от наводненията

кофти работа и на мен михаресваха дупките
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Снимките са малко кофти, защото имаше мъгла ,а и ги правих с телефона.Това наистина са наноси от пясък.Преди време тук дълбочината беше 2-3м. и имаше водорасли и шавари.Сега всичко е засипано.Това ми беше любимият водоем.Никога не знаех с какво ще ме изненада.Държеше почти всякаква риба.Най-вече щука и калиник.Кой знае къде е сега рибата.Най вероятно в Стряма.Но как ще оцелее в бързата вода -незнам.Особено калиника и шарана.Пък и щуката.Останаха ми само хубави спомени.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Ами дигата беше скъсана още по миналата мминалата година и при миналогодишните есенни проливни дъждове и пълноводието на р.Стряма сепарцията вече е история - за голямо съжаление. А рибата сигурно е в гръцко.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”