Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Питане за яз.Александър Стамболийски
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Питане за яз.Александър Стамболийски
Здравейте,колеги,
надявам се да съм на точното място за тази тема.
Моля за насока от колеги знещи пътя как точно и през кое село се минава за "Мъгъра" и по-точно за залива в който се гони риболова на шарани и амури.Не ме интересува колеги да си издават местата,защото аз знам каде искам да отида-просто не ми е ясен точно пътя и каде се отбива,ако има значение да поясня че ще идвам от посока София.Лош път през труден терен също не ме притеснява защото съм с джип,който минава тами кадето тракторите закъсват
Благодаря на тези които евентуално помогнат с инфото и наслука!!!
надявам се да съм на точното място за тази тема.
Моля за насока от колеги знещи пътя как точно и през кое село се минава за "Мъгъра" и по-точно за залива в който се гони риболова на шарани и амури.Не ме интересува колеги да си издават местата,защото аз знам каде искам да отида-просто не ми е ясен точно пътя и каде се отбива,ако има значение да поясня че ще идвам от посока София.Лош път през труден терен също не ме притеснява защото съм с джип,който минава тами кадето тракторите закъсват

Re: Питане за яз.Александър Стамболийски
Евала колега ти си истински шаранджия - да тръгнеш в това време за шарани не е за всеки
. Непознавам язовира иначе щях да те упътя с удоволствие. Наслука !

https://maps.google.bg/maps?saddr=%D1%8 ... 2&t=m&z=14" onclick="window.open(this.href);return false;
Вариантите не са най-много за жалост да стигнеш от София до това място ако не бъркам...
Вариантите не са най-много за жалост да стигнеш от София до това място ако не бъркам...

Последно промяна от vancho111 на Нед Ное 24, 2013 5:57 pm, променено общо 1 път.
През Агатово и Крамолин и си на Магъра.
-
- новобранец
Благодаря много на Vancho111 и Nikol1965 !!!!!
- maranzika
- сериозен играч
Там съм виждал шаранджии да вадят шаран около 2 кила на 02.01.2007г.
-
- новобранец
Здравей колега ,
щом пътуваш от София , бих ти препоръчал следния маршрут:
караш по главния път и като стигнеш разклона за П.Славейково /това е след Малиново , точно на спускането към Севлиево/ , завиваш наляво караш през селото и питаш някого за пътя за с.Агатово.Като стигнеш в Агатово на кръстовището завиваш надясно към с.Крамолин.След като влезеш в Крамолин -само направо.Следва продължително спускане по тесен път.Като стигнеш долу до избата си надясно-има табела.След това си само направо и пътя стига буквално до водата на язовира. Оттам нататък бряг голям.
Поздрави и наслука.
караш по главния път и като стигнеш разклона за П.Славейково /това е след Малиново , точно на спускането към Севлиево/ , завиваш наляво караш през селото и питаш някого за пътя за с.Агатово.Като стигнеш в Агатово на кръстовището завиваш надясно към с.Крамолин.След като влезеш в Крамолин -само направо.Следва продължително спускане по тесен път.Като стигнеш долу до избата си надясно-има табела.След това си само направо и пътя стига буквално до водата на язовира. Оттам нататък бряг голям.
Поздрави и наслука.

Колега пиши как е минал зимния риболов на шарани, че нещо почнаха и на мен да ми се въртят такива мухи в главата 

+1.Колегата ме е изпреварил за този маршрут.inhibitor1978 написа:Здравей колега ,
Поздрави и наслука.
п.п.от Крамолин до язовира пътя е наистина тесен и с доста дупки,но с по бавно каране се ядва