Питане за яз.Александър Стамболийски

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

christensen
новобранец
новобранец

Питане за яз.Александър Стамболийски

Мнение от christensen »

Здравейте,колеги,
надявам се да съм на точното място за тази тема.
Моля за насока от колеги знещи пътя как точно и през кое село се минава за "Мъгъра" и по-точно за залива в който се гони риболова на шарани и амури.Не ме интересува колеги да си издават местата,защото аз знам каде искам да отида-просто не ми е ясен точно пътя и каде се отбива,ако има значение да поясня че ще идвам от посока София.Лош път през труден терен също не ме притеснява защото съм с джип,който минава тами кадето тракторите закъсват :) Благодаря на тези които евентуално помогнат с инфото и наслука!!!
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Питане за яз.Александър Стамболийски

Мнение от batceco »

Евала колега ти си истински шаранджия - да тръгнеш в това време за шарани не е за всеки :). Непознавам язовира иначе щях да те упътя с удоволствие. Наслука !
vancho111
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vancho111 »

https://maps.google.bg/maps?saddr=%D1%8 ... 2&t=m&z=14" onclick="window.open(this.href);return false;

Вариантите не са най-много за жалост да стигнеш от София до това място ако не бъркам... :)
Последно промяна от vancho111 на Нед Ное 24, 2013 5:57 pm, променено общо 1 път.
nikol1965
новобранец
новобранец

Мнение от nikol1965 »

През Агатово и Крамолин и си на Магъра.
christensen
новобранец
новобранец

Мнение от christensen »

Благодаря много на Vancho111 и Nikol1965 !!!!!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Там съм виждал шаранджии да вадят шаран около 2 кила на 02.01.2007г.
inhibitor1978
новобранец
новобранец

Мнение от inhibitor1978 »

Здравей колега ,
щом пътуваш от София , бих ти препоръчал следния маршрут:
караш по главния път и като стигнеш разклона за П.Славейково /това е след Малиново , точно на спускането към Севлиево/ , завиваш наляво караш през селото и питаш някого за пътя за с.Агатово.Като стигнеш в Агатово на кръстовището завиваш надясно към с.Крамолин.След като влезеш в Крамолин -само направо.Следва продължително спускане по тесен път.Като стигнеш долу до избата си надясно-има табела.След това си само направо и пътя стига буквално до водата на язовира. Оттам нататък бряг голям.
Поздрави и наслука. :D
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Колега пиши как е минал зимния риболов на шарани, че нещо почнаха и на мен да ми се въртят такива мухи в главата :partyman:
Манастира
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Манастира »

inhibitor1978 написа:Здравей колега ,
щом пътуваш от София , бих ти препоръчал следния маршрут:
караш по главния път и като стигнеш разклона за П.Славейково /това е след Малиново , точно на спускането към Севлиево/ , завиваш наляво караш през селото и питаш някого за пътя за с.Агатово.Като стигнеш в Агатово на кръстовището завиваш надясно към с.Крамолин.След като влезеш в Крамолин -само направо.Следва продължително спускане по тесен път.Като стигнеш долу до избата си надясно-има табела.След това си само направо и пътя стига буквално до водата на язовира. Оттам нататък бряг голям.
Поздрави и наслука. :D
+1.Колегата ме е изпреварил за този маршрут.
п.п.от Крамолин до язовира пътя е наистина тесен и с доста дупки,но с по бавно каране се ядва
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”