Зарибителни мероприятия :)

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Димитър

Зарибителни мероприятия :)

Мнение от Димитър »

Намерил съм едно язовирче много подходящо за зарибяване с бяла риба. Вътре е пълно с малка риба, челии, водорасли, паур и още доста трудности за спускането на мрежи. Проблема обаче е , че не мога да пренеса рибите от един друг язовир до избрания от мен, знаете бялата риба как гълта , половин час след като си извадил куката, умира. Да го зарибя с костур, не искам. Зарибителен материал да купя- няма. Решение също, а язовирчето си заслужава, макар че се намира в близост до село, а жителите на селата са известни с уменията си в хвърлянето на срекме, разпъването на ръб и други такива олимпииски дисциплини. Я дайте някой съвет! :( :(
Гост

Мнение от Гост »

Моят съвет е да се обърнеш към местната ловно рибарска дружинка иликъм най блиското рибарско дружество.От тях би трябвало да получиш необходимото съдействие ако ли не има по висши инстанции. Другия начин е да появиш самоинициатива.Успех :D
паци
новобранец
новобранец

Мнение от паци »

Не споменаваш къде се намира това язовирче.Каква е причината. :?:
Гост

Мнение от Гост »

с. Въгларово, общ. Хасково
radoslav
новобранец
новобранец

Мнение от radoslav »

Много далече.Ако някой има в напредвит някое язовирче близо Софията да напише.В скоро време нашата ловно,рибарска дружина ще зарибява ме.Вече ми писна да зарибява ме в с.Кътина 8год. по ред и в един даден ден някакви Холанци да го купят целия барабар с земята около него.ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА ГАДНА :!: :twisted: :twisted:
jarom
новобранец
новобранец

Мнение от jarom »

Сега може ли да се ходи в Кътина
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”