Браво на "НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ" за стопанисването на водоеми!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

gogi.bg
новобранец
новобранец

Re: Браво на "НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ" за стопанисването на водое

Мнение от gogi.bg »

ГОЛЯМ ЗАЛЪК ЛАПНИ-ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ.Ще поживеем, ще видим, дали ще има платен риболов.Не съм Ви обидил със нищо.Отдавна приходите ми значително надвишават разходите.Начинът ви на изразяването на мнение е неприемлив.Не ме карайте да Ви припомням инцидента преди десетина години когато ви попитаха можете ли да плувате.Не разбирам къде са модераторите на форума и защо допускат откровени цинизми тук.Договорите със Напоителни системи са със пет годишен срок и опция за продължаване до година.Нищо не е вечно.Пожелавам ви да не си създавате безмислено врагове.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Вижте клипчето. Пак стана казус тип булгаристан-абсурдистан. И както обикновено виновни няма. :(
http://btvnews.bg/article/bulgaria/8-ml ... esets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
napu
новобранец
новобранец

Мнение от napu »

Добре има и друг вариант , в село Правище първият язовир преди време беше платен язовир под наем го беше взел един човечец , обаче не плащал данъци и някви такси дойдоха бутнаха му стената пуснаха водата и до тук с язовира сега се пълни само от дъжда , та не се знае кой кво е направил и кво мислят да правят
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

лошото е,че се знае,ама нищо не се прави.
валатът не най-лошото нещо на света
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”