Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Мнение за въдица
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Мнение за въдица
Здравейте колеги, искам да попитам за въпросната пръчка http://www.fishingline-bg.com/index.php ... ts_id=1375" onclick="window.open(this.href);return false; . Отзиви, мнения и всякакви препоръки ще са ми от полз. Благодаря предварително
.

Re: Мнение за въдица
Аз за костур мисля да я ползвам основно и за пъстърва евентуално. Таа едва ли ще имам тоя проблем с килата
.

-
- новобранец
Имах такава и я счупих на първия риболов, настъпих я въпреки, че съм много внимателен към такъмите си. Планката й е тънка колкото няколко листа хартия. Ако ходиш за пъстърва с тази пръчка трябва да си много внимателен с провирането през храсталаците.
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
Как ти се стори преди да я настъпишcvetan_metodiev написа:Имах такава и я счупих на първия риболов, настъпих я въпреки, че съм много внимателен към такъмите си. Планката й е тънка колкото няколко листа хартия. Ако ходиш за пъстърва с тази пръчка трябва да си много внимателен с провирането през храсталаците.

Боже, боже...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз сгазих Авида с колата, много чуплива пръчка.....
- Sleepwalker_
- разбира нещата
- ynovi
- научил се да хвърля
czd написа:И аз сгазих Авида с колата, много чуплива пръчка.....

На човека на който беше му призля...

Така е, не ги правят въдиците като едно време. Сега от някакво сгазване с кола или пък минимално настъпване и се чупят
Ама тва не ми отговаря на въпроса
. Дайте някакво друго предложение от този сорт 

Ама тва не ми отговаря на въпроса

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
До колко пари го искаш тоя UltraLight? И сигурен ли си че искаш UL?
Сигурен съм, че искам ултра, обаче не съм сигурен дали ще ми допадне. Затова не ми се дават повече от 50-60 леваRedimido написа:До колко пари го искаш тоя UltraLight? И сигурен ли си че искаш UL?

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В тоя клас, въдици - безброй. Не съм запознат с тях, но за около 80-100 лв може би ще намериш доста по-читави предложения. По-компетентните нека дадат мнения. Аз не се наемам. 

- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Попитай колегата - sapuna , за BARACUDA WARLOCK 2.10см. fast action 1-7 грама (реален тест, посоченият от производителя е завишен)... тези пръчки са страхотни, вадил съм риби по килограм и половина с моята.
Може да и се скъси дръжката, но това е въпрос на личен избор.
Бланката е много здрава!
Цитирам колегата sestrata: "Какво показаха тестовете?
Въдицата е кадърно изработена с реален тестови диапазон 1-7 гр., бърз строй, много чувствителна, лека и удобна, подходяща за риболов на кефалчета, костури и пъстърви . Въдица за малки реки и любители на лекия риболов, за които спинингът е приятно занимание за отмора. Препоръчителна дебелина и здравина на ползваните влакна до 6 либри /3.6 кг/
ПЛЮСОВЕ
- ниска цена
- лека
- тънка, фина и чувствителна
- бърз строй
- голям брой, подходящи за работа с малки диаметри влакна водачи, които добре разпределят натоварването на бланка
- удобна като изработка и дължина едноръчна дръжка от естествен корк
- отлична дистанция на замятане с всички примамки в реалния и тестов диапазон"
Може да и се скъси дръжката, но това е въпрос на личен избор.
Бланката е много здрава!
Цитирам колегата sestrata: "Какво показаха тестовете?
Въдицата е кадърно изработена с реален тестови диапазон 1-7 гр., бърз строй, много чувствителна, лека и удобна, подходяща за риболов на кефалчета, костури и пъстърви . Въдица за малки реки и любители на лекия риболов, за които спинингът е приятно занимание за отмора. Препоръчителна дебелина и здравина на ползваните влакна до 6 либри /3.6 кг/
ПЛЮСОВЕ
- ниска цена
- лека
- тънка, фина и чувствителна
- бърз строй
- голям брой, подходящи за работа с малки диаметри влакна водачи, които добре разпределят натоварването на бланка
- удобна като изработка и дължина едноръчна дръжка от естествен корк
- отлична дистанция на замятане с всички примамки в реалния и тестов диапазон"
Щом съвети за ултралайт започнат да дават люде, които си нямат хабер, на човек му остава единствено да напусне...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;