Шаранаджийски пръчки

Модератор: sapuna

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Маверите на Снег са страшни , щом ми харесаха и за Дунав.
Много солидни въдици, без да са тежки и с голям диаметър :wink:
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Ами освен eurohold-а това беше другата въдица която ми предложиха в магазина за тези пари. Явно, че няма да намеря spro във Варна а за еврото и мавера като гледам всички сте доволни така, че ще хвана една за ушите докато има коледно намаление и толкова. Благодаря на всички за помоща. Като наброя парите ще ви се похваля. Пък ако някой чуе нещо за spro в града нека пише независимо дали вече съм купил друга.
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

Ами поръчаи online
Хвани и Пусни !
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Малко късно виждам темата,но само ще ти кажа че лично аз съм с 4бр мавъри +още трима познати които се оборудвахме тая година с тях.Пръчките за тая цена са превъзходни.От Шекспира не си купувай ,аз като тръгнах да избирам минах и през тях,и при въпроса какво правим ако счупим някоя пръчка те ми се изсмяха.В послествие това се случи на един познат,нито успяха да му доставят резервна част нито нова пръчка.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Chester
Ами поръчаи online
Нямат в наличност. А и ми се щеше да подържа пръчката в ръка все пак и така да преценя.

камен
Малко късно виждам темата,но само ще ти кажа че лично аз съм с 4бр мавъри +още трима познати които се оборудвахме тая година с тях.Пръчките за тая цена са превъзходни.От Шекспира не си купувай ,аз като тръгнах да избирам минах и през тях,и при въпроса какво правим ако счупим някоя пръчка те ми се изсмяха.В послествие това се случи на един познат,нито успяха да му доставят резервна част нито нова пръчка.
Ами да ти кажа и в магазина ми я хвали много продавача. Каза, че били най-купуваните за тези пари. Благодаря за информацията. Ще ми е от нужда.
Tepo11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Tepo11 »

Малко късно се включвам, но поне да кажа на колегата къде продават SPRO. На ул. Кавала №22. Само, че там май нямат шарански модели щото залагат предимно на спининга. Но все пак те са официален представител на Орозов за Варна.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Купувай SPROто и не му мисли.За тези пари са супер.Мой приятел си взе и беше много доволен и аз реших да си купя и да недавам купчина пари за Шимано и не згреших,макар да предпочитам Шиманото. :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”