Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Шаранаджийски пръчки
Модератор: sapuna
Ами освен eurohold-а това беше другата въдица която ми предложиха в магазина за тези пари. Явно, че няма да намеря spro във Варна а за еврото и мавера като гледам всички сте доволни така, че ще хвана една за ушите докато има коледно намаление и толкова. Благодаря на всички за помоща. Като наброя парите ще ви се похваля. Пък ако някой чуе нещо за spro в града нека пише независимо дали вече съм купил друга.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Малко късно виждам темата,но само ще ти кажа че лично аз съм с 4бр мавъри +още трима познати които се оборудвахме тая година с тях.Пръчките за тая цена са превъзходни.От Шекспира не си купувай ,аз като тръгнах да избирам минах и през тях,и при въпроса какво правим ако счупим някоя пръчка те ми се изсмяха.В послествие това се случи на един познат,нито успяха да му доставят резервна част нито нова пръчка.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Chester
камен
Нямат в наличност. А и ми се щеше да подържа пръчката в ръка все пак и така да преценя.Ами поръчаи online
камен
Ами да ти кажа и в магазина ми я хвали много продавача. Каза, че били най-купуваните за тези пари. Благодаря за информацията. Ще ми е от нужда.Малко късно виждам темата,но само ще ти кажа че лично аз съм с 4бр мавъри +още трима познати които се оборудвахме тая година с тях.Пръчките за тая цена са превъзходни.От Шекспира не си купувай ,аз като тръгнах да избирам минах и през тях,и при въпроса какво правим ако счупим някоя пръчка те ми се изсмяха.В послествие това се случи на един познат,нито успяха да му доставят резервна част нито нова пръчка.
- krokibg
- учете се от него
Купувай SPROто и не му мисли.За тези пари са супер.Мой приятел си взе и беше много доволен и аз реших да си купя и да недавам купчина пари за Шимано и не згреших,макар да предпочитам Шиманото. 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!