Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
ХахахахахаххаSMRIK написа:Колеги слагам ХИКСА на платеното на Негован. Не препоръчвам на никои да ходи , днес няма риба , коментара беше ( ЗА ПЕТ ЧОВЕКА РИБА НЯМА ДА ПУСКАМЕ , ДА БЕХТЕ ПОНЕ 10 - 15 ИНАЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ) Ама не ми върнаха 10те кинта. Нещо много си поверваха .

Аз се чудя на всички, които хранят тия измекяри!
Тъкмо мислех утре натам да се запътвамSMRIK написа:Колеги слагам ХИКСА на платеното на Негован. Не препоръчвам на никои да ходи , днес няма риба , коментара беше ( ЗА ПЕТ ЧОВЕКА РИБА НЯМА ДА ПУСКАМЕ , ДА БЕХТЕ ПОНЕ 10 - 15 ИНАЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ) Ама не ми върнаха 10те кинта. Нещо много си поверваха .

Рибата винаги е на другия бряг
Това, заедно със 777, не са гьолове, а хладилници - ако ги напълниш ще ядеш, ако са празни няма.Gad975 написа:Тъкмо мислех утре натам да се запътвамИ какво, нищо ли не хванахте, тотално ли е обезрибен гьола

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Утре отивам на Пънчака на платеното на спининг да ловим риба за Никулден, някой ако иска да се включи да ми драсне едно лично - да си правим компания.
Пълна скръб половината е ЗамръЗнал нещо се говори ЗА ИЗТОЧВАНЕ И ЧИСТЕНЕ. НЯМАМ НИКАКВА ИДЕЯ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ. ЛОВЯХ НА КАМОЛА , РИБЕТА ,БЯЛ , ПАСТА ,ГРАНУЛА,ХВЪРЛЯХ БЛЕСНИЧКИ И ДО СЛЕДОБЯТ ПЪЛНА ГРЕДА .САМИ СИ ПРАВЕТА ИЗВОДИТЕ.Gad975 написа:Тъкмо мислех утре натам да се запътвамSMRIK написа:Колеги слагам ХИКСА на платеното на Негован. Не препоръчвам на никои да ходи , днес няма риба , коментара беше ( ЗА ПЕТ ЧОВЕКА РИБА НЯМА ДА ПУСКАМЕ , ДА БЕХТЕ ПОНЕ 10 - 15 ИНАЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ) Ама не ми върнаха 10те кинта. Нещо много си поверваха .И какво, нищо ли не хванахте, тотално ли е обезрибен гьола
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
-
- разбира нещата
Същите педали държат и 777.Страшни боклуци са.Отдавна мисля да им правя нещо но ще го измисля накрая.Може би ще има С...с и Б...сSMRIK написа:Колеги слагам ХИКСА на платеното на Негован. Не препоръчвам на никои да ходи , днес няма риба , коментара беше ( ЗА ПЕТ ЧОВЕКА РИБА НЯМА ДА ПУСКАМЕ , ДА БЕХТЕ ПОНЕ 10 - 15 ИНАЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ) Ама не ми върнаха 10те кинта. Нещо много си поверваха .
Да допълня ВОДАТА СПАДА ПОСТОЯННО Замръналият лед около храстите остана във въдуха с 5 см.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз пък си направих страхотен риболов на Искъра, безплатно.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
....и какви риби успя да излъжеш Чирус ?chirusa_bg написа:Аз пък си направих страхотен риболов на Искъра, безплатно.

-
- разбира нещата
Най вероятно всякакви.....малки и големи 

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И аз страшен риболов си направих ....
Сами вижте!
https://www.facebook.com/stanevvl/media ... 265&type=1

https://www.facebook.com/stanevvl/media ... 265&type=1
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Владо,Redimido написа:...b]Цъкни тук!!![/b][/url]
Няма да цъкам, щото нещо твоите линкове не щат да бачкат

Иначе, и аз ходих на платено, ама си хванах

- MITKO70
- кандидат преподавател
А ,бачка си линка
,отдавна не го бях виждал Иво.И някой май ще трябва да почерпи за безплатната реклама,нещо отстъпка за форума

Всичко може,но не всеки го можe.

- kostura_24
- ще става разбирач
Колеги някой да има някакво инфо за канала на Курило?
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''