Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
Днес получих информация че на белопослкия мост са хващали по много скобар с тройките. Ама никой не им правил проблем. А и за проблема с Агромах днес реката беше боза.
- plamii
- фен клуб-скобар
http://www.bigfish.bg/news/novini/Skoba ... truma.html" onclick="window.open(this.href);return false; 

The Best
- dandi1383
- фен клуб-скобар
Четем ви тука и не моем да разберем какво си мерите тука постоянно само на думи. Па организира се един Струма оупън, събирате се тия трима четирима дето спорите и се вижда кой крив кой прав. Ще се види кой какво може и готово
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Я само на думи-мислиш ли? За Струма оупън ама тоя път не безплатно;)dandi1383 написа:Четем ви тука и не моем да разберем какво си мерите тука постоянно само на думи. Па организира се един Струма оупън, събирате се тия трима четирима дето спорите и се вижда кой крив кой прав. Ще се види кой какво може и готово
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- dandi1383
- фен клуб-скобар
че ги ловите няма спор, ама спорите за едно и също нещо всеки път. Така че няма да е лошо да се съберете претендиращите да направите едно сравнение и накрая да покажете класирането и да се знае кой метод е най удачен за ловене на скобари в река Струма окръг Благоевград и загубилите да нямат претенции.
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
- indalo
- фен клуб-скобар
Бали му мамата. Аз па си мислим, че по добре е да си споделяме, да си помагаме с опита си, нема лошо и некое събиранйе да се направи. Естествено, че некой могат повече, други пък си мислят, че могат повече, но лично мен по ме радва приятелския дух. Некой ще ме упрекне, че изказвам мнениние , а иначе нищо не пиша. Но то е защото, не съм стъпвал на Стума от 4 месеца, иначе чета
Пожелавам на всички много закачени риби и успехи по водоемите и бой на троерите и браковците.

Пожелавам на всички много закачени риби и успехи по водоемите и бой на троерите и браковците.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Споровете са тип ,,спортна злоба,,не влагаме лични чувства към определени персони! Иначе на Струма оупън ще бъде страхотно
))))

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daanndo
- фен клуб-скобар
indalo написа:Бали му мамата. Аз па си мислим, че по добре е да си споделяме, да си помагаме с опита си, нема лошо и некое събиранйе да се направи. Естествено, че некой могат повече, други пък си мислят, че могат повече, но лично мен по ме радва приятелския дух. Некой ще ме упрекне, че изказвам мнениние , а иначе нищо не пиша. Но то е защото, не съм стъпвал на Стума от 4 месеца, иначе чета![]()

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Аз лично следя темата постоянно с голям интерес и нищо не пиша, но просто няма какво, така ме закотвиха на работа, че имам точно 1 риболов на Струма тая година и то беше на муха Юни месец, та тия скобари само ги гледам и си мечтая. А мислех тая есен уж да съм редовен и евентуално да има и аз с какво да се похваля... Та хвалете се, разказвайте и показвайте, да има какво да се прави на работа в "свободното време" 

-
- сериозен играч
каде сте бре скобарджий
те от мене от днеска ...

те от мене от днеска ...
Браво Венци! Страхотни бухалки си хванал днес на болонезката. Само, че не разбрах защо постваш в този сайт, а снимките си ги качил във Фишинг-манията?venci72 написа:каде сте бре скобарджий![]()
те от мене от днеска ...
-
- фен клуб-скобар
Венци аз не виждам нищо-да не си ми направил трик
не ми показва снимките а ми показва че не мога да ги видя?видях ги във фейса;) Венци после от твоя водоем ще ги пускаш ли обратно в реката-имам в предвид в момента това с цел да се развъдят ли е -или мислиш да отиват в язовир като едно време?

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- сериозен играч
е как бре,никой ли не ги виждаDJONI RINGO написа:Венци аз не виждам нищо-да не си ми направил трикне ми показва снимките а ми показва че не мога да ги видя?видях ги във фейса;) Венци после от твоя водоем ще ги пускаш ли обратно в реката-имам в предвид в момента това с цел да се развъдят ли е -или мислиш да отиват в язовир като едно време?
Виждат се, но трябва да си логнат в манията...
ЕВАЛА ВЕНЦИ, ГОЛЕМ СИ....дано утре имам поне 1/2 от твойта слука.
Разкажи малко за тактиката, червейчета, храна, леб....
ЕВАЛА ВЕНЦИ, ГОЛЕМ СИ....дано утре имам поне 1/2 от твойта слука.
Разкажи малко за тактиката, червейчета, храна, леб....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- сериозен играч
Марти незнам ,искам да има риби да врие от рибиDJONI RINGO написа:Венци аз не виждам нищо-да не си ми направил трикне ми показва снимките а ми показва че не мога да ги видя?видях ги във фейса;) Венци после от твоя водоем ще ги пускаш ли обратно в реката-имам в предвид в момента това с цел да се развъдят ли е -или мислиш да отиват в язовир като едно време?