Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Голема дилема.
Модератор: Paublo_Eskobar
- Port_Royal
- разбира нещата
Re: Голема дилема.
azareus написа:Крайното решение е Shimano Catana и сега си чакам внос на Benzar Elit Match.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
- azareus
- ще става разбирач
Първата причина да харесам този мач бе самият Бензар от един филм по PV-TV, където скубеше едни сериозни шарковци. Втората причина е Port_Royal, който успя да ме убеди, че този мач си заслужава. 

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- Port_Royal
- разбира нещата

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
- azareus
- ще става разбирач
Ахахахахаха, времето ще покаже 

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Определено времето ще си покаже. Поздравления и много слука с новите такъми. Въпреки че аз не разбрах избора на Shimano Catana за макара.
- azareus
- ще става разбирач
Ами и аз не го разбрах, но понеже нищо в този ценови клас не ми допадна (освен Focus Nirvana),но вече ги няма. Щяло да излиза нов модел и вече няма наличност никъде. И за това се спрях на новата Catana 3000SFC. Ако в реални услови не ми допадне отива в раздел "Продавам" и ще се търси друга.