Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Проблеми с Директен Grauvell teknos pole 2000 6 м
Модератор: emo vasilev
Проблеми с Директен Grauvell teknos pole 2000 6 м
Здравейте Колеги,
Имам директен Grauvell teknos pole 2000 6 метра и днес ми се случи неприятна случка, даже цели две
Значи първото и второто коляно, най дебелите заядоха и не мога да ги прибера, а доста се мъчих, със сила, с въртене .... - пробвах с машинно масно да капна, да ги нагрея малко с топла вода, какво ли не , но не става - някакви идеи ?
И докато се мъчих, съвсем каръшката счупих последната част, 20 см преди върха - изкарах я и ще трябва да я сменя. Идеи от къде мога да купя тази част. Самата сопа е купувана от Орозов но незнам дали ще имат такава, сега звънях но са затворили.
Да знаете някой да предлага такива директни в София ?
Мерси
Имам директен Grauvell teknos pole 2000 6 метра и днес ми се случи неприятна случка, даже цели две

Значи първото и второто коляно, най дебелите заядоха и не мога да ги прибера, а доста се мъчих, със сила, с въртене .... - пробвах с машинно масно да капна, да ги нагрея малко с топла вода, какво ли не , но не става - някакви идеи ?
И докато се мъчих, съвсем каръшката счупих последната част, 20 см преди върха - изкарах я и ще трябва да я сменя. Идеи от къде мога да купя тази част. Самата сопа е купувана от Орозов но незнам дали ще имат такава, сега звънях но са затворили.
Да знаете някой да предлага такива директни в София ?
Мерси
- azareus
- ще става разбирач
Re: Проблеми с Директен Grauvell teknos pole 2000 6 м
Ето колега http://akvasport.com/productv/8119/karb ... h-kuh.html това е вариант за подмяна. 

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Ако не откриеш в София може да пробваш във Варна в магазин Дием фишинг. Те са вносители на марката.
Телефон: 052600649
емейл: diem@mbox.contact.box
Телефон: 052600649
емейл: diem@mbox.contact.box
Колеги Благодаря Ви !
Ако в Орозов няма, ще взема някакъв заместител или от Дием, по Коледа ще ходя до Варна и може да им посетя магазина.
Мерси отново
Ако в Орозов няма, ще взема някакъв заместител или от Дием, по Коледа ще ходя до Варна и може да им посетя магазина.
Мерси отново
Колегата the gers от форума работи в магазина на Grauvell във Варна.Може да го питаш и да разбереш дори и преди коледа.А другия вариант е да тръгнеш с върха и който пасне на диаметър го вземаш.Пробвай също при вносителите на Тика/http://www.fishermanbg.com/-те предлагат върхове за всичките им модели.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ