Нова тема "Направи си сам"?

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Нова тема "Направи си сам"?

Мнение от Livo »

Колеги не мислите ли, че има нужда от една нова подтема към "направи си сам" която да се казва да речем по същия начин? Има "как да си поправя", но не смятате ли, че би било много полезно да си има цяла отделна тема за това кой какво може да предложи на останалите колеги като екипировка и помощни средства за риболов направени собственоръчно. Аз например в момента работя по един звуков и светлинен сигнализатор. Ако се получи нещо що годе сполучливо с радост ще ви предоставя информацията. Сигурен съм, че всеки си изобретява някакви неща в къщи, които в повечето случаи можеш да си купиш и от магазина, но първо, че е някак си е по-готино да си го направил сам и второ понякога излиза с много пъти по-евтино ако е ръчна изработка. И сега има много споделена информация за подобни неща, но всичко е прекалено пръснато из всички подтеми. Ако е грижливо прибрана и подбрана в една специална тема за това мисля, че би било по-добре. А и повече хора биха били насърчени да споделят самоделките си, като има определено място във форума за целта. Какво мислите?
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Kолега и аз съм твърдо за създаване таква нова подтема.Това първо бини спестило доста финансови средства, второ в дългите зимни дни ще имаме с какво да се занимаваме и трето винаги е по сладко ако хванеш нещо с нещо което ти си направил.
Така че момчета помислете върху това и направо откривайте подтемата.
Ангел
новобранец
новобранец

Мнение от Ангел »

Приветствам това предложение! Има безброй интересни теми например - Как да си направя лодка от стъкломат и епоксидна смола?
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

направи си сам !
едва ли има по задължителна и нужна тема за нашия форум !!
скъпоструващото ни хоби :)) постоянно се нужда от интересните и свежи идеи на всички колеги !
със сигурност всеки един от нас е правил неща и разионализацийки разни които са ни спестили купища пари !
а когато се сподялят идеите винаги ще могат да се намерят и по ралични и по бързо решения на даден проблем !
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

аз много обичам да си майсторя :lol: много хубава тема ще е :!:
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

И аз съм за! :D
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
orinoko
новобранец
новобранец

Мнение от orinoko »

:smt038
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Определено има нужда от такъв раздел. Има колеги, които успешно майсторят какво ли не. От поводи за щука до лодки.
Ако автора на темата може, дори нека направи анкета към темата и да гласуваме. Въпреки, че се вижда 100% успеваемост до моето мнение.
Аз дори имам и едно друго предложение, но днес ще го обмисля и ще до предложа на модераторите. А те вече да пускат темата по това.
Весел уикенд на всички колеги!
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Подкрепям ви момчета,даже искам да допълня,че някои работи не можем да си направим сами,защото например се нуждаят от машина и в тоя дух какво пречи колеги,които разполагат с такива да си предложат услугите.Като пример ще дам изработка на ваглери,стериопорени тапи и пера по размер,свредел за пробиване дупка за чадъра и куп още необходими неща.Наслука.
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Колеги мисля че имате впредвид ПОДФОРУМ,
на това може да ви отговори само Барута,
иначе идеята не е лоша.Успех :)
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ще обсъдя идеята с Fixxer и ще ви отговоря.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

:lol: :lol: :lol:
Със или без анкета подфорума е факт.Успех на сръчните и изобретателните!!!
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Не бях влизал от няколко дни във форума и сега когато имам тази възможност първата ми работа беше да погледна какво се случва с тази тема. Докато въртя скрола на мишката надолу за да я достигна обаче попаднах на това което бях предложил. Радвам се, че се роди една нова подтема от която вярвам всички ще имат нужда. Виждам, че вече дори има няколко пуснати мнения. Надявам се скоро и аз да успея да пусна моя тема там. Естествено всичко зависи от това до колко съм изобретателн и сръчен :) Успех на всички!
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”