Как да си направя тежестите

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Как да си направя тежестите

Мнение от antivik »

zdraveca. написа:..................................................................................................... Аз съм си правил и формичка от дърво, като разпробих с дрелката една цепеница за печката с всредло 14мм на дълбочина около 50мм и по един пирон в средата и така 20 дупки. Това е еднократен вариант, после цепиш и хвърляш.
По същия начин съм ползвал пенобетонено блокче Итонг, но преди леенето формите трябва да се изшкурят, инак отливките стават ръбести. И още един малък чалъм - преди изливането трябва да се намаца телта, карфицата или там к`вото ръгаш за дупката с грес, парафин, восък или к`вато набараш мазнотия инак може оловото така да залепне за него, че да се скъса тела кога тръгнеш да го вадиш.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
murade
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от murade »

Ловя на различни язовири,по-често ходя на един рибарник и хвърлям около 20м навътре,но понягога когато имам възможност ходя и на по-големи.Предложения с гипс за по-малки тежести около 50-80 гр
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

murade написа:Ловя на различни язовири,по-често ходя на един рибарник и хвърлям около 20м навътре,но понягога когато имам възможност ходя и на по-големи.Предложения с гипс за по-малки тежести около 50-80 гр
Артик, до тук ти изписахме цяла енциклопедия за начините :? , отивай в магазина вземи си 2-3 готови, каквито ти трябват и ги ползвай за модел, кеф ти с гипс, кеф ти с разпробиване,
кеф ти с някой от другите материали или па нещо де ти си измислиш/глина примерно/. А то освен да дойде някой и да ти ги излее друг начин не остана, въпроса е на опити проби и грешки - после поправяне на грешките.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”