Питане за болонези

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

ANTONE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Питане за болонези

Мнение от ANTONE »

Здравейте,решил съм да си купя болонеза "бюджетна " на 6 м.Ще я използвам основно на река Янтра и съм се спрял на два модела
1.https://megafishing.bg/product/3296/bol ... -team.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2.http://www.masterfishing.bg/product/488 ... -bolo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Искам да попитам някой ползвал ли е от тези модели и какви впечатления има от тях.Благодаря Ви предварително!
Аватар
Garbolino
разбира нещата
разбира нещата

Re: Питане за болонези

Мнение от Garbolino »

Май никой не ги е тествал лично. Ако решиш да вземеш пръвата, моля сподели мнение после, защото изглежда интересно.
intel98
фен клуб-скобар

Мнение от intel98 »

Доколкото знам /един познат си взе номер 1 5 м/ FL е доста добра за парите си. Много народ я хвалят.
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

здравейте, да използвам темата да се допитам до вашето мнение,очертавасе този месец да ми е първият риболов на р.Тунджа разполагам с мач4.20на Тика,и въпроса ми е дали ще е добре да ловя с него,защото не ми се взима бооло за един риболов/ако ми хареса риболова тога ва ще мисля за боло/,благодаря предварително.
Аватар
pala4a82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pala4a82 »

ianimar написа:здравейте, да използвам темата да се допитам до вашето мнение,очертавасе този месец да ми е първият риболов на р.Тунджа разполагам с мач4.20на Тика,и въпроса ми е дали ще е добре да ловя с него,защото не ми се взима бооло за един риболов/ако ми хареса риболова тога ва ще мисля за боло/,благодаря предварително.
Ами колега пробвай тунджа е непредвидима река ако е благосклона кам теб сас сигорност ще вземеш боло.Но мисля че болото си остава номер 1 за зимен риболов на реката(пиши как и каде е минал риболова) :drinkers:
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

ANTONE написа:Здравейте,решил съм да си купя болонеза "бюджетна " на 6 м.Ще я използвам основно на река Янтра и съм се спрял на два модела
1.https://megafishing.bg/product/3296/bol ... -team.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2.http://www.masterfishing.bg/product/488 ... -bolo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Искам да попитам някой ползвал ли е от тези модели и какви впечатления има от тях.Благодаря Ви предварително!
Твоя човек е sapuna :smt023
Напиши му ЛС, ако случайно не види темата
TRS70MLF2
Аватар
Tinata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Tinata »

Колега имам 2 болонези фл ултра 6м ловя с едната и мога да кажа само хубави неща здрава, надеждна, лека, стегната за този ценови клас мисля, че няма равна, но пък от друга страна другия модел дори не съм го виждал така, че не е лошо да се поразровиш и за него . Ако се нагледаш на 6м ФЛ УЛТРА драсни втората пръчка ми е просто излишна и бих се радвал някой да я ползва !!! Поздрави ! :)
ANTONE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ANTONE »

Заприходих си Lineaffe-то.На пръв поглед не е лоша пръчка.Стегната ,не съм я мерил на везна,на дръжката и пише 333 гр.Единствено покритието на първата секция ми се вижда леко "афиф".Все още не съм я ползвал в бойни условия.
Аватар
Румен Александров
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Румен Александров »

Взех си двете 5 и 6 м. ,Silver Ace Bolo . Харесаха ми като цена и качество. В момента съм в Гърция , вдигам Морски кефали по 1 кг. директно. за тези пари са страхотни. Взимай смело !
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”