Риболовна платформа Formax Comfort Luxury Sport

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
Dimitar Teofilov
новобранец
новобранец

Риболовна платформа Formax Comfort Luxury Sport

Мнение от Dimitar Teofilov »

Dobar den kolegi ,predstoi mi zakupuvane na platforma i sam ispadnal v ogromna dilema mejdu dve paltformi,ednata e https://www.fishing-market.com/shop/cat ... goryID=188" onclick="window.open(this.href);return false;, i drugata e Seat box ,koito go reklamirat na vsqkade ,misalta mi e ima li nqkoi koito e s patformata na formax i ako moje da spodeli mnenie,za6toto sam naistina mnogo neorientiran,blagodarq predvaritelno :)
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболовна платформа Formax Comfort Luxury Sport

Мнение от diavolo666 »

Dimitar Teofilov написа:Dobar den kolegi ,predstoi mi zakupuvane na platforma i sam ispadnal v ogromna dilema mejdu dve paltformi,ednata e https://www.fishing-market.com/shop/cat ... goryID=188" onclick="window.open(this.href);return false;, i drugata e Seat box ,koito go reklamirat na vsqkade ,misalta mi e ima li nqkoi koito e s patformata na formax i ako moje da spodeli mnenie,za6toto sam naistina mnogo neorientiran,blagodarq predvaritelno :)
Имам Formax-а от 1 година.Мога да кажа,че ми вьрши добра работа,като вьпреки,че е лека е достатьчно стабилна и дори при моите около 115 кг. спокойно се изправям на нея.Не сьбира бог знае колко неща,но за основните дреболии и готовите линии има достатьчно място.Но прикачни няма,а те вече са пари ;)Като минус е факта,че е с 4 тел.крака а не сьс 6.Плюс при нея е,че може да се вземе на изплащане :)
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Аватар
Dimitar Teofilov
новобранец
новобранец

Мнение от Dimitar Teofilov »

Колега благодаря за отговора,мен точно това ме интересуваше дали за тези 7 килограма които тежи е стабилна , а щом теб те издържа значи няма да имам проблем с моите 80 :)
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

Dimitar Teofilov написа:Колега благодаря за отговора,мен точно това ме интересуваше дали за тези 7 килограма които тежи е стабилна , а щом теб те издържа значи няма да имам проблем с моите 80 :)

Сьс сигурност!Хоро не сьм играл на нея,но се изправям за да подам топка подхранка,или да оправя нещо такьма си-проблеми сьм нямал!Успех в избора :drinkers:
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Аватар
anton jambol
фен клуб-скобар

Мнение от anton jambol »

Аз имам фор-макса оттри години и съм доволен от нея
Хвани и пусни не бъди алчен
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”