Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от venci72 »

:roll: белки
Аватар
izzyone
фен клуб-скобар

Мнение от izzyone »

venci72 написа:има ли скобарджий тука бре... :D

от днеска 6 на 6 с чичо Коле
6 ама качествени
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”

Ernest Hemingway
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

калин кацаров написа:Днес на Железница, до обяд ...........
Калине,еваларка!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Верно са наблюдатели,защото отгоре и световен шампион да дойде е свършен фактор само случайности 1-2.. Виж най долу е друга бира;)Аз пък съм замислил друга схема там-дали ще стане ще се разбере когато дойда:D Живи и здрави
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

горе доле е така а ма не точно,днеска за пръв път лових най доло на изтичалото ,се беше заето и затова им фанах цаката най най горе ,секи бега на доло така че горе е най спокойно и си се ловат там ,обаче ного падна водата и е ного бистра и става сложно...
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Добре де Венци аз се чудим защо пък по нагоре 100 метра след дърветата пак е широко и е доста по дълбоко и по добре за ловене а не иска да пипне. А ги има там от изтичалото дето ти изтича плувката до горе къде става двойна реката а горе не пипа и това е! А за местото имах в предвид като се застане след средата и няма никой под вас няма смисъл да се отива чак накря,но ако има тогава! Като цяло кой застане там е най доволен :)е са не точно кой а кой може да си лови де :D

venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

нема дълбоко вече,от шаваро над дърветата до доле каде дели реката е 50см и от там надоле става най ного 80см ,бистро салза
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Извинявам се на всички за последните реплики.Моята идея за участие във форума не отразява думите ми през миналата седмица!!!Надявам се и отсрещната страна да не ме предизвиква повече и дет се вика да има мир и любов! :drinkers:
Gramofona.com
новобранец
новобранец

Мнение от Gramofona.com »

Разкажете най-интересните риболовни истории в този конкурс:
http://www.gramofona.com/hobi/obyavyava ... mofona-com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

chokoboy написа:Извинявам се на всички за последните реплики.Моята идея за участие във форума не отразява думите ми през миналата седмица!!!Надявам се и отсрещната страна да не ме предизвиква повече и дет се вика да има мир и любов! :drinkers:
Евала ти праим, Чоко, приятелю. Само пич може да направи това. :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Колеги моля за инфо къде по Струма около Сандански мога да направя един кратък излет - в петък ми се очертава ходене до там и ще имам 3-4 свободни часа.
Благодаря!
Изображение
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

RAMIREZ написа:Колеги моля за инфо къде по Струма около Сандански мога да направя един кратък излет - в петък ми се очертава ходене до там и ще имам 3-4 свободни часа.
Благодаря!
Здравей, колега! Пробвай в края на промишлената зона на Сандански. Има един въжен мост над Струма, който води до село Лебница. Там има един огромен вир. Където и да застанеш е пълно е с риба. Нагоре срещу течението на 500-600 метра има друг голям вир (село Струма). Там рибата е още повече, ама има и повече рибари. Ако си решил да ходиш на него дащните места са от към селото, от кочините до оранжериите. Ще возиш близо до брега, там където са водовъртежите на бял червей. :)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

tegov86 написа:
RAMIREZ написа:Колеги моля за инфо къде по Струма около Сандански мога да направя един кратък излет - в петък ми се очертава ходене до там и ще имам 3-4 свободни часа.
Благодаря!
Здравей, колега! Пробвай в края на промишлената зона на Сандански. Има един въжен мост над Струма, който води до село Лебница. Там има един огромен вир. Където и да застанеш е пълно е с риба. Нагоре срещу течението на 500-600 метра има друг голям вир (село Струма). Там рибата е още повече, ама има и повече рибари. Ако си решил да ходиш на него дащните места са от към селото, от кочините до оранжериите. Ще возиш близо до брега, там където са водовъртежите на бял червей. :)
Супер помощ! Браво на колегата

RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

DJONI RINGO написа:
tegov86 написа:
Благодаря!
Здравей, колега! Пробвай в края на промишлената зона на Сандански................
Супер помощ! Браво на колегата
Наистина е супер инфото. Благодаря, ще върна обратно инфо след риболова.
Изображение
Аватар
dandi1383
фен клуб-скобар

Мнение от dandi1383 »

С последните коментари форума тръгва в много добра насока! Това се иска!!!
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”