Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

има ли тук хора с повече от един профил ?
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Има ли тук хора с повече от един профил ?
Булти написа:някак си не е лоялно и колегиално - не мислите ли
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- и господ не е толокова добър
Наистина не е колегиално,но е и излишно.Гледам има над 14000 потребители а във форума общуваме неповече от 100човека.Всички останали са консуматори.След като са регистрирани значи се интерсуват от риболов и ходят за риба,но никой не споделя.Аз мисля,че както каза Барутчията за нови правила трябва да се обърне внимание и на тези консуматори.След като не влизат да споделят мнения,опит,излети мисля,че не им е тука мястото.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Предполагам че може да се провери по IP кой е с повече от един профил и да се изтрие,и да се остане само с един профил,а тези които са с неактивни акаунти и не са давали мнения повече от 2 год. примерно да се изтрият.
Това е само предложение,
но незнам дали няма да има някакви последствия за сайта.
Това е само предложение,
но незнам дали няма да има някакви последствия за сайта.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Че да не са и по малко според мен! Имам си един профил който ми е достатъчен!snegk написа:Наистина не е колегиално,но е и излишно.Гледам има над 14000 потребители а във форума общуваме неповече от 100човека.Всички останали са консуматори.След като са регистрирани значи се интерсуват от риболов и ходят за риба,но никой не споделя.Аз мисля,че както каза Барутчията за нови правила трябва да се обърне внимание и на тези консуматори.След като не влизат да споделят мнения,опит,излети мисля,че не им е тука мястото.