Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Яз. Копринка
Модератор: Кърцата
Яз. Копринка
Дайте малко инфо за яз. Копринка. Къде е удобно за палатка и дава ли риба в момента?
Благодаря на всеки който даде някаква информация предварително
Благодаря на всеки който даде някаква информация предварително

кога нема риба и рака е риба
Евала колега избрал си много добро място!Язовира е един от най-красивите в България.За съжаление прясно инфо не мога да ти дам защото не съм ходил там от миналата година.Тогава даваше червеноперка, каракуда и шаран.Хубави места за палатка има откъм стената само че като задуха вятър няма спиране.Иначе има много шано заливчета и ти предлагам да отскочиш до някое.Пътищата са сравнително доби и има доста чешмички.Приятно прекарване и наслука! 

ре
babydoctor
абе аз ще ходя другата седмица на 30.06. ще заминавам някаде и съм набелязал няколко язовира и питам разпитвам къде да отида
та така, даите предложения за палатка в момента (другата седмица да бъда по-точен)
абе аз ще ходя другата седмица на 30.06. ще заминавам някаде и съм набелязал няколко язовира и питам разпитвам къде да отида

та така, даите предложения за палатка в момента (другата седмица да бъда по-точен)
-
- ще става разбирач
Re: Яз. Копринка
Ехеее Докторе, твойта палатка да не е от вестник бре.babydoctor написа:Ква палатка бе, всичко плува във вода, поне още седмица трябва да съхне. И аз ще чакам юли.

най после
най после! утре отивам на язовира за 5 дена ще дам доволно инфо за гьола като се върна стискайте палци !
10х
10х