Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Не бре седи тукаindalo написа:А, бе, ти нема ли да се спреш. Да не те е опрашвал некой винкел та само им ядеш пишките. Бат те у заяждалото. Заради тебе спирам да пиша и чета темата, че взех да се нерва, а нема смисъл. Живей си със здраве разбирачо.prodigy666 написа:па добре е значи дано се приспособят по добре у басейна ти отколкото на некои винкел у тиганоvenci72 написа:че се приспособът ,надявам се 20м на 10м ,2,5м дълбоко...

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- вече хвърля и на тежко
Не лудей бре! Ако па няма такива колорити,ще е ебати скукатаindalo написа:А, бе, ти нема ли да се спреш. Да не те е опрашвал некой винкел та само им ядеш пишките. Бат те у заяждалото. Заради тебе спирам да пиша и чета темата, че взех да се нерва, а нема смисъл. Живей си със здраве разбирачо.prodigy666 написа:па добре е значи дано се приспособят по добре у басейна ти отколкото на некои винкел у тиганоvenci72 написа:че се приспособът ,надявам се 20м на 10м ,2,5м дълбоко...

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
- prodigy666
- разбира нещата
Не ме не се впрегаи нема как да ме опрашват нема да ти пиша от па верно че фанеш да бегаш от тука ... чат пат си интересен имаш потенциалindalo написа:А, бе, ти нема ли да се спреш. Да не те е опрашвал некой винкел та само им ядеш пишките. Бат те у заяждалото. Заради тебе спирам да пиша и чета темата, че взех да се нерва, а нема смисъл. Живей си със здраве разбирачо.prodigy666 написа:па добре е значи дано се приспособят по добре у басейна ти отколкото на некои винкел у тиганоvenci72 написа:че се приспособът ,надявам се 20м на 10м ,2,5м дълбоко...
Не ме не се впрегаи нема как да ме опрашват нема да ти пиша от па верно че фанеш да бегаш от тука ... чат пат си интересен имаш потенциал[/quote]
Някой в състояние ли е да ми преведе горния текст?
Нищо не му разбрах на колегата.
Някой в състояние ли е да ми преведе горния текст?
-
- фен клуб-скобар
Няма тука да се говори-лично ще се заема да се променят нещата! За това променям сега коментара
!!!!

Последно промяна от DJONI RINGO на Пон Дек 16, 2013 3:33 am, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- вече хвърля и на тежко
С К ли му започва името?
Старите
- prodigy666
- разбира нещата
Някой в състояние ли е да ми преведе горния текст?Veleka написа:Не ме не се впрегаи нема как да ме опрашват нема да ти пиша от па верно че фанеш да бегаш от тука ... чат пат си интересен имаш потенциал
Нищо не му разбрах на колегата.[/quote]
нее мее опрашвал винкел даже ако нее рибар е пичага винкело ама що е рибар се е нагло ( с малки изключения ) па ако не си разбрал пак жив и здрав
нее мее опрашвал винкел даже ако нее рибар е пичага винкело ама що е рибар се е нагло ( с малки изключения ) па ако не си разбрал пак жив и здрав[/quote]prodigy666 написа:Някой в състояние ли е да ми преведе горния текст?Veleka написа:Не ме не се впрегаи нема как да ме опрашват нема да ти пиша от па верно че фанеш да бегаш от тука ... чат пат си интересен имаш потенциал
Ще ме извиняваш, но всеки един второкласник пише по-разбираемо от тебе и има по-добър словоред.
- prodigy666
- разбира нещата
Ще ме извиняваш, но всеки един второкласник пише по-разбираемо от тебе и има по-добър словоред.[/quote]Veleka написа:нее мее опрашвал винкел даже ако нее рибар е пичага винкело ама що е рибар се е нагло ( с малки изключения ) па ако не си разбрал пак жив и здравprodigy666 написа:Някой в състояние ли е да ми преведе горния текст?Veleka написа:Не ме не се впрегаи нема как да ме опрашват нема да ти пиша от па верно че фанеш да бегаш от тука ... чат пат си интересен имаш потенциал
пиша си как ми дое боли ме фара така че тука нее място да се учим на граматика а на други работи

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Ей зимата си казва думата
кадето не трябват модератори се трият и чистят, а тука никакви ги няма.
Я споделете, как беше риболова през уикенда.

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

-
- фен клуб-скобар
Нещо траете-били сте у редичкаД.Граховски написа:Ей зимата си казва думата![]()

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Момци, места казвате по-лесно от имена на браковци!
Снимки, имена и....ще ги оправи! А не - "чух, че се говори..."!
-
- фен клуб-скобар
Жорко Дългия и Кристиянчо-те да не кажеш че сме страхливиКоце © написа:Момци, места казвате по-лесно от имена на браковци!
,,ЧУХ ЧЕ СЕ ГОВОРИ,,-този го използват хора които стъпват на реката 2 пъти в годината с цел отдих и почивка-Туристическа агенция ,,Зелените кътчета на България,,:D
,,Аз имам информация за Струма в региона ,,означава ,че на 3000 километра се знае за случващото се детайлно или казано с три думи-сутрин-обед-вечер!Те това е бате да имаш нет навсякъде и ти и другарчетата ти да сте откачени на тема риболов
Имаше един филм
Born on the River

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Начи положението на тунела е трагично - отсрещния бряг е само с драскачи, ловят по 20кг риба на ден. ИАРА Благоевград били ловджии и като им звъниш не вдигат. На стръв дава също, хванахме по около 10тина риби на човек, хората на вира са наредени през метър - имаше около 1000 човека. Ходете и ловете на местата на драскачите и пускайте рибата, че пасажа е огромен, а тия ще го унищожат за месец....И звънете на ИАРА - ако имате телефон и на Кюстендилската, че са по - отговорни и ще им звъннат те на Благоевградските. Друго - не знам гласува ли се закона, но това двусмислие с тройките е пълна простотия - новата система е с две двойни куки и никой нищо не може да им каже. Даже ако заварят две тройки пак не са нарушители. Трябва да се запише изрично че е разрешено да се лови само с единична кука .......

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
1во трябва ИАРА Благоевград да бъдат освободени от длъжност
2ро як контрол и масирани проверки
3то як закон
4то 1 или няколко клуба, които да стопанисват определени участъци и да помагат на ИАРА
2ро як контрол и масирани проверки
3то як закон
4то 1 или няколко клуба, които да стопанисват определени участъци и да помагат на ИАРА
Tell people there’s an invisible man in the sky who